Vzhůru do divočiny přehled

Vzhůru do divočiny https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513928/bmid_kocici-valecnici-vzhuru-do-divociny-cEb-513928.jpg 5 252 252

Sledujte boj čtyř klanů divokých koček. Od autorky úspěšné série Zákon smečky. Čtyři klany divokých koček si odedávna dělí území lesa podle zákonů, které stanovili kdysi dávno jejich předkové-válečníci. Kočkám Hromového klanu však nyní hrozí nebezpečí, protože bojovníci ze Stínového klanu jsou den ode dne silnější. Umírá jeden ušlechtilý kočičí válečník za druhým, a za stále záhadnějších okolností...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Albatros (ČR)
Originální název:

Into the wild , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzhůru do divočiny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (65)

lyrra
22.05.2024 3 z 5

Čteme spolu se synem (8 let, druhá třída). Oceňuji, že se to dobře čte nahlas (bývá to někdy problém u dětských knih). Má to spád, je to napínavé, pěkně vystavěný příběh klanů, i když trochu očekávatelný vývoj zápletky. Pro milovníky koček a dobrodružství super. Jsem zvědavá na druhý díl.

Bookworm345
24.03.2024 5 z 5

Říkejte si co chcete, ale Kočičí Válečníci budou už navždy moje srcovka. Celou první sérii jsem přečetla tak desetkrát za celej svůj život a plánuju se k ní vrátit a pak si dát i rereading druhé a třetí, kterou nemám tolik načtenou. Ale teď už zpátky ke knize. Je to nádhernej a drsnej příběh o životě v přírodě. Postavy jsou skvělé, hlavní trio si nejde neoblíbit. Nenechte se odradit seznamem jmen na začátku, do všeho toho se dostáváte postupně tak, aby se vám nic nepletlo.
Já to prostě žeru
5*


E-liška2013
18.08.2023 5 z 5

(SPOILER) Nejlepší kniha jakou jsem četla. Škoda Lva a Tečky. Tečka by se hodila k Ohnivákovi. Napínavé a pěkné. Na 200stý stránce Jsem brečela z boje. Bylo mi líto Žlutozubky. Jinak Ohnivák musí říct pravdu Modré Hvězdě(Velitelce Hromového klanu).

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vzhůru do divočiny v seznamech

v Právě čtených10x
v Přečtených365x
ve Čtenářské výzvě40x
v Doporučených59x
v Knihotéce179x
v Chystám se číst126x
v Chci si koupit44x
v dalších seznamech10x