Vzchopte se, do p**dele! přehled

Vzchopte se, do p**dele!
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537192/bmid_vzchopte-se-do-p-dele-662b66617d03d.jpg 4 12 12

Nevíte-li si rady se životem a k tomu vaše kariéra stojí na mrtvém bodě, či pokud váš vztah potřebuje nový impuls, a navíc vám pomalu, ale jistě kyne zadek, v této knize najdete zaručený návod, jak z toho ven. Prostě se vzchopte! Tato motivační příručka je určena těm, kteří motivační knihy nenávidí. Vy přece víte, že přísun energie si nezajistíte pouhým recitováním manter a pozitivním myšlením, ale spíše dobrým spánkem a trochou pohybu. Je vám jasné, že bez přátel budete osamělí a v depresi. Uvědomujete se, že potřebujete nakopnout – a přesně to vám tato kniha nabízí. Pomůže vám vrátit život do správných kolejí bez spousty esoterického balastu a vyčpělých frází. Stačí, když se budete řídit naším blbuvzdorným (a vtipným) návodem, a zakrátko se z ufňukané bábovky stanete rockovou hvězdou.... celý text

Humor Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: audiokniha , Audiotéka , Bookmedia
Originální název:

Get a F*cking Grip: How to Get Your Life Back on Track , 2019


Interpreti: Luboš Ondráček
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzchopte se, do p**dele!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

IvaniceTamta
24.01.2023 5 z 5

Když v názvu knihy vidím ** a snahu o co nejvíce vulgární název, tak ve mně kniha začne probouzet podezření, že jde o rafinovaný marketingový tah. A ve většině případů tomu tak i je. Překvapivě to však není případ této knihy.

Lehce vulgární popis divno-životních situací vám připomene, že nejste jediný, kdo momentálně prožívá životní nesnáze. Kromě toho pro vás kniha ukrývá i pár docela zajímavých doporučení, kterými si můžete život pozitivně okořenit.

Bylo to fajn!

andrea7191
21.03.2022 3 z 5

Jedna z mála knih tohoto typu, které se neberou tak vážně. Nemám ráda tu modernologii, kdy je každý schopný být koučem čehokoliv. V posledních pár letech v sobě spousta lidí našla "cosi", na základě čeho usoudili, že mají nadání lepšit životy jiných k lepšímu. Tahle kniha je trochu jiná. Zábavná, laická, žádné odborní kecy a to je na ní fajn. Určitě vám to nezmění život, určitě díky ní nepřijdete na podstatu existence bytí a rozhodně se rán o po přečtení neprobudíte a nebudete se cítit až zázračně šťastně a spokojeně. No a co?


radimch
07.12.2021 3 z 5

Zajímavě pojaté, plno vulgarismů, žádné odkazy nebo studie, takové výkřiky jako na vojenském buzerplacu. Ale oddychově dobré. Určitě neuškodí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vzchopte se, do p**dele! v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených15x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit6x

Autorovy knížky

Matthew Kimberley
britská, 1980
2020  77%Vzchopte se, do p**dele!