Vymazlené vraždy přehled

Vymazlené vraždy https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469407/bmid_vymazlene-vrazdy-EBO-469407.png 4 22 22

Kdo zabil známého pedofila, policie už zjistila. Podaří se jí to však prokázat? Kdo znásilnil a zavraždil mladou ženu? Specialistka na balistiku zastřelila svého obchodního partnera, jenže o tom vůbec neví… Tři vraždy, s nimiž si pachatelé vyhráli a dovedli je k hranicím dokonalosti. Dokáže pražská kriminálka vrahy usvědčit?

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vymazlené vraždy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Stonedal
02.04.2024 5 z 5

České detektivky mají něco do sebe, to jsem říkal už když jsem jako dítě četl případy Oty Finka (Knedlík na hrad). I zde jde o kvalitní krimi.

Morbidus
25.01.2023 4 z 5

Už od dob, kdy jsem našel zálibu v literatuře, jsem preferoval příběhy, které jsou do jisté míry skládačkou či hlavolamem. Vymazlené vraždy toto do puntíku splňují. Ve všech třech případech je vrah znám, takže text na čtenáře spíš po Columbuvsku pomrkává, jak to ti prevíti udělali. S tímto otazníkem se pak kniha čte prakticky sama.
Na druhou stranu, bez „externích znalostí“ nemá čtenář příliš prostor, aby věc alespoň z části rozlousknul sám. Skoro mi přijde, že díky krátkosti případů nemají šanci na řešení ani hlavní hrdinové, dokud něco nespustí „deus ex machina“ efekt. Nicméně právě ono podsunutí posledního dílku ve čtenáři vybudí pocit úžasu, který mám spojený s vyřešením obtížné šifry či matematického příkladu. Tedy pokud o pár řádků výše brblám, ona vymazlenost mi vše plně vynahrazuje.
Pokud máte rádi detektivní příběhy, neváhejte se s touto knihou pomazlit.


666Jitka
08.12.2022 4 z 5

Detektivky zrovna moc nečtu, ale tyto tři kousky Vymazlených vražd se zajímavými zápletkami jsem zhltla jak malinu. Případy mi připomínaly preciznost "práce" zločinců, které vždy neomylně odhalil poručík Columbo z notoricky známého amerického seriálu. Všechny tři příběhy mají něco do sebe a čtenář se rozhodně nenudí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vymazlené vraždy v seznamech

v Přečtených26x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce14x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x