Vůně léta přehled

Vůně léta https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493888/bmid_vune-leta-uHN-493888.png 4 63 63

Nesmělá Lety a svérázný Dam jsou nejlepší kamarádi snad od plenek. Tedy přesněji řečeno byli nejlepší kamarádi. Teď už mají společné jen tréninky a vzájemnou nevraživost, takže společné prázdniny na chalupě jsou pro oba noční můrou. Když před sebou nemohou utéct, alespoň si navzájem dělají ze života peklo. Jenže od nenávisti bývá jen krůček k lásce a tahle má nezaměnitelnou vůni léta.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vůně léta. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Majka1979
30.12.2023 5 z 5

Knihu, ktorú som prečítala, považujem za jednu z najlepších od autorky. Priznám sa, že som od nej čítala všetky a aj preto som si vybrala túto. Jej štýl písania mi sedí a príbeh nenútene plynie.

A čítať príbeh spojený s priateľstvom, láskou, športom a v neposlednom rade kopou zážitkov, bolo pre mňa pekným osviežením.

Takže za mňa výborné a verím, že sa vám bude páčiť, ak sa pre ňu tiež rozhodnete. ;).

Erika017
31.07.2023 2 z 5

Tak tohle byla jízda, bohužel ne moc v dobrém slova smyslu. Během čtení jsem si říkala, že je to jedno klišé vedle druhého, ale docela mě to bavilo. Nicméně vůbec nechápu tu anotaci, protože popisuje něco jiného než se v knize odehrává a navíc se k nějakému pobytu na chatě, jak popisuje anotace, dostalo až za půlkou knihy. Jinak to bylo fajn až na pár frází typu neskutečně mu ti slušelo, kterými se tady opravdu nešetřilo. Ale ten konec, co to bylo?! Absolutně jsem to nechápala. Celé se to zvrtlo a já nechápala o co tam vlastně šlo. Protože se mi to zdálo (nevím jak to popsat) asi trapné, hloupé, smutné...? A poměrně zbytečné. Nechci to hodnotit negativně ale proč? Jinak se knižka četla rychle a byla i zajímavá, ale nerozumím anotaci ani tomu konci a hlavní zápletka, kdy se na sebe naštvali se mi taky zdála taková hloupá. Nicméně se mi líbilo, že se v knize objevila Berenika a Adrian z předchozí knihy, kterou jsem od autorky četla a moc se mi líbila. Ale tuhle bohužel vidím tak na 2,5*/5*


Ella161
27.06.2023 3 z 5

Kniha byla fajn, u autorky prostě s žádným příběhem nešlápnete vedle. Ale uznávám, že jsem od ní četla i lepší knihy. Každopádně i takhle to bylo krásné počtení. Jen mi moc nedává smysl anotace, kde se píše, že si Dam i Letty budou dělat naschvály, což vůbec nebyla pravda, bych řekla.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vůně léta v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených64x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených3x
v Knihotéce84x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x