Všude manžel o dvou kůrkách přehled

Všude manžel o dvou kůrkách https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231362/bmid_vsude-manzel-o-dvou-kurkach-231362.jpg 3 77 77

No co, snad se zase tolik nestalo... brání se Michal výčitkám své ženy Isabely. Má na mysli to, že nakazit manželku nemocí, o které se ve slušné společnosti nemluví, není přece důvod k rozvodu. Isabelu jeho postoj samozřejmě rozzuří a rozhodne se, že se pomstí. Chce dát manželovi ochutnat jeho vlastní medicínu – a začne si domů vodit jednoho milence za druhým. Její metoda je úspěšná. A navíc docela zábavná. Isabela zjišťuje, že „sbalit“ chlapa je maličkost, když od něj neočekáváte a nechcete nic jiného než trochu sexu.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všude manžel o dvou kůrkách. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

knihovniceS
04.08.2023 4 z 5

Všude manžel o dvou kůrkách
Další jednohubka, která se četla sama. Příběh o tom, co z jedné zhrzené manželky udělá manželova nevěra. Víc neprozradím, přečtěte si sami ... Dávám 4 hvězdy a doporučuji.

laura
08.11.2021 1 z 5

Přemrštěné, nereálné, těžko uvěřitelné. Po patnácti letech fungujícího vztahu - tohle? Chápu, že jí ublížil - a že se pak nezachoval dobře. Ale ona se chovala stejně. Vlastně si pak neměli co vyčítat.

Jako četlo se to dobře... Ale to je asi tak všechno :(


Aknel26
16.10.2021 odpad!

Myslím, že vím, podle jakého receptu napsala Alena Jakoubková tuto knížku: Vezmi to nejhorší ze všech svých knih, přidej pár absurdit, asi dvacetkrát napiš ach jo, desetkrát, že jsi potvora, vymysli vtipný název - a novinka je na světě.
Isabela se cítí ponížena tím, že její muž ji na jakési pánské akci podvedl a z tohoto úletu si odnesl pohlavní nemoc, jíž nakazil i svou ženu. A po sérii krátkodobých vztahů (kteroužto rozjela patrně ještě s nedoléčenou kapavkou) pozvedla manželovo počínání na vyšší level - začala si se ženatým mužem, který měl dvě malé děti. Ale jeho manželka je přece ošklivá, tak se to může, ne? A výčitky svědomí? Kdepak, pouze obavy, aby nedal přednost rodině!
No ale můžu si za to sama - měla jsem přestat číst v momentu, kdy hlavní hrdinka zavzpomínala, jak ji a jejího bratra otec trestal tím, že si chodil pšouknout do dětského pokoje.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Připravované knižní novinky (8. - 15. 2.)

08.02.2015


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Všude manžel o dvou kůrkách v seznamech

v Přečtených144x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce88x
v Chystám se číst17x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x