Vše na dosah přehled

Vše na dosah https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25612/bmid_vse-na-dosah-Ns0-25612.jpg 4 46 46

Nejpůsobivější autorčin román. Poprvé ve vypravování používá první osoby, čímž se jí daří čtenáře vtáhnout do děje příběhu a důvěrně ho oslovit. Ústřední postavou je mladá žena Mallory Keswicková, milující manželka a matka dvou dětí. Náhle se ocitá tváři v tvář kruté tragédii postihující její rodinu. Zničená žalem se uchyluje na staré venkovské sídlo, avšak ani zde nedokáže uniknout zoufalství, a bolestné prázdnotě, které ji málem doženou k sebevraždě. Za pomoci svého přítele překonává životní krizi a dochází k poznání, že v životě můžeme prakticky dosíci všeho, jenom najít odvahu pro to sáhnout.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Everything to Gain , 1994


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vše na dosah. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Ira13
07.10.2021 4 z 5

Pěkný příběh, který by šel více rozvést. Místy asi spíš pohádka. Čekala jsem, že úmrtí rodiny bude spojeno s prací Andrewa. Ale to je asi můj problém, že čtu více napínavé krimi knihy.

georginaa
04.08.2020 4 z 5

Moc smutný příběh, plný emočního vypětí, které se přenese i na čtenáře. Snad každý si v životě nese nějakou tu smutnou vzpomínku, záleží jak se s tím člověk popasuje. Záleží též na okolí, zda se najde někdo , kdo tomu bude čelit společně a vytáhne zase světlo života.


Marla
25.04.2018 3 z 5

Kostrbatý překlad, obsah - no pravá americká love story....milující ženuška hospodyňka vržená tragédií do běžného života, o němž nic moc neví a ó hrůza, musí si vydělat na živobytí/a čím jiným než založením obchodu/!
A přece - přečetla jsem to za dvě odpoledne za mírného popotahování a po přečtení poslední stránky si otřela zvlhlé oči. Takže i takováto dílka někdy mají smysl.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vše na dosah v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených73x
v Doporučených1x
v Knihotéce56x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x