Vražda mlsného humoristy přehled

Vražda mlsného humoristy
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/390820/bmid_vrazda-mlsneho-humoristy-OrY-390820.jpg 4 57 57

Detektivní zápletka o dvojnásobné vraždě, způsobené otravou muchomůrky zelené, je zpracována s osobitým a nadsázkovým humorem známého spisovatele.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražda mlsného humoristy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Janizoun
18.10.2023 5 z 5

Houbová detektivka, která se opravdu moc povedla. A jelikož miluji houby, dobré jídlo a skvělý humor tohoto úžasného pana spisovatele, moc pěkně jsem si početla a moc se mi tato knížka líbila.
Pan Miloslav Švandrlík byl mistr psaní, mistr humoru a pro mě stále je i mistr na dobrou náladu.

n.ezn.amy
12.10.2023 5 z 5

Dvojice kriminalistů řeší vraždu známého spisovatele a gurmána pana Orobejla, který byl otráven mochomůrkou zelenou. Ovšem tím, že byl velký gurmán a houby ten den jedl na několika místech v Praze, tak okruh podezřelých je velký. A když se do případu začne plést i láska, tak okruh podezřelých se ještě zvětšuje. Ovšem důkladná a pečlivá policejní práce vždy přináší výsledky. Krátký román s nezaměnitelným humorem Miloslava Švandrlíka, který prostě mám moc rád.

"Jenomže co je to platný, když to jeho povídání o manželství je mi proti mysli. Podle mne se do takovejch věcí nemá vůbec plést. Psychiatr má postříkat studenou vodou člověka, který si vo sobě myslí, že je Napoleon nebo Vochomůrka, a dát svěrací kazajku zuřivci, co vytlouká veřejné místnosti. Krom toho ještě může odborně léčit ty pány co choděj do parku děsit mladý holky v pršiplášti, pod kterým lautr nic nemají. Ale mluvit lidem do manželství, to je naprostá troufalost. Kór, když tomu vůbec nerozumí!"


vvikingg
01.01.2022 5 z 5

humorné počtení s detektivní zápletkou a zajímavým rozuzlením, některé pasáže jako rozdělení kuchařů , na kuchař - nádeník, kuchař - řemeslník, kuchař - umělec použil autor už v některé ze svých knih , ale nemohu vzpomenout v které..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vražda mlsného humoristy v seznamech

v Přečtených85x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených2x
v Knihotéce78x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x