Lars, šťavnatá lebka přehled

Lars, šťavnatá lebka
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/290791/bmid_lars-stavnata-lebka-AxU-290791.jpg 4 48 48

Vlčí věk série

< 2. díl >

Helgi Troll a Leif, dědic dánského trůnu, prchají po prohrané bitvě nepřátelskou krajinou. Ale nezoufají si, protože společnost jim dělá hlava mercijského krále Ethelreda, která má Leifovi zajistit trůn. Jenže návrat do Dánska nebude tak snadný. Náhodné setkání s Kaherdinem, mrzákem s královskou krví a posledním potomkem bájného drakobijce Tristana, vše zkomplikuje. Leif s Helgim se totiž náhle ocitají přímo uprostřed řádění sekty vyznavačů ušatých hadů - stvůr, které si po dlouhých letech spánku žádají maso panen britských i jiných. Do obchodování s nebohými dívkami se navíc zapojí i nechvalně známý jarl Lars, Šťavnatá lebka. A Helgi zjistí, že mezi oběťmi je i jeho milovaná Ulrika. Nezbývá než tasit meče, zapět hrdinské písně a na palubě drakkaru plném berserků se vydat vstříc krvavé řeži všech proti všech!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lars, šťavnatá lebka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

špulo
20.10.2023 4 z 5

Za mňa fajn pokračovanie. Netreba mať veľké očakávania, Mostecký nie je žiaden Cornwell. Dej jednoduchý, postavy príjemné, atmosféra doby adekvátna, má to vtip a šarm a nehrá sa to na niečo, čo to nie je ;)).

Martin1974
18.02.2019 3 z 5

Na môj vkus, príliš rozťahané...


Turlogh
09.09.2018 2 z 5

Další sotva průměrný, druhý díl série o rádoby vikinzích. Slabá atmosféra, nepříliš chytlavý děj, napětí není, čtivost celkem slabá. Opět jsem se musel do dočtení nutit, stejně jako u prvního i třetího dílu. Vyhozené peníze za nákup těchto knih. (Samozřejmě můj názor. )

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (1)

2017 - Aeronautilus (Obálka roku – výtvarník Lubomír Kupčík)


Kniha Lars, šťavnatá lebka v seznamech

v Přečtených68x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených1x
v Knihotéce72x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech1x