Vlastnosti silné ženy přehled

Vlastnosti silné ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460790/bmid_vlastnosti-silne-zeny-UKf-460790.jpg 3 6 6

V této knize si každá žena najde, jak se z hlediska požadavků dnešní doby zlepšovat v různých profesních aspektech. Jak vypadat v práci sebevědomě, jak pracovat s očním kontaktem, jak v klidu odrážet argumentační výpady v konverzaci a jak být celkově sebevědomější. Po přečtení této hezky graficky znázorněné knihy zjistíte, kam až vaše možnosti mohou na základě tohoto chování vést.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Power Skills For Women


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vlastnosti silné ženy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Beabooks
21.02.2022 3 z 5

V knize se dozvíte teorii, tipy na zlepšení a díky několika cvičením si některé dovednosti můžete vyzkoušet a natrénovat. Tematicky je kniha nesporně zajímavá, stejně tak jako je i nevšedně graficky zpracovaná….Ale. Jsem přesvědčená, že pokud jde o popisy správného postoje, sedu, pohybu atd., nestačí pouze text. Místy mi prostě chyběla nějaká vizualizace, fotka nebo kresba. Věřím, že ne všichni si dokážou dokonale představit a zafixovat něco, co je pouze vyjádřeno popisem. Prokousat se textem a zapamatovat si to důležité, tak bylo velmi těžké.

V průběhu čtení mi navíc vadila i kvalita překladu. Tedy buď mi neseděl překlad nebo přímo originál, odhaduji ale, že nejspíš oboje dohromady. Dost mě to rušilo a čtení se tak místy stalo nudným nebo příliš náročným na udržení mé pozornosti.


Související novinky (1)

Knižní novinky do konce roku

13.12.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vlastnosti silné ženy v seznamech

v Přečtených4x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit3x

Autorovy knížky

2020  50%Vlastnosti silné ženy