Vila v Taliansku přehled

Vila v Taliansku
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532296/bmid_vila-v-taliansku-65ce592b04267.jpg 5 30 30

Lia Bathurst vždy snívala o úteku na biele piesočnaté pláže a o tyrkysovo modrom mori na pobreží Amalfi – lenže tento sen nezahŕňal stretnutie s jej skutočným otcom. Tým, o ktorom ešte pred niekoľkými týždňami vôbec nevedela. A predsa tu zrazu stojí pred bránami nádhernej ružovej vily, do ktorej jej zamietol prístup neznesiteľný – a zároveň neskutočne príťažlivý – Raphael Knight, obchodný manažér jej otca. Keď stará čiernobiela fotografia dokáže, že Liino tvrdenie je pravdivé, Raph je odhodlaný uistiť sa, že táto cudzinka s dlhými karamelovými vlasmi a nákazlivým úsmevom nemá postranné úmysly. Aj keby to znamenalo, že ju nespustí z dohľadu. Na pobreží Amalfi obsypanom citrónovníkmi začína byť horúco, a nie je to spôsobené len počasím...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

A Villa with a View , 2024


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vila v Taliansku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Tynyton
předevčírem 5 z 5

(SPOILER) Romantické úniky jsou pohlazením na duši. Jako milovník Itálie jsem si užívala každou stránku už jen proto, že se příběh odehrává na krásném pobřeží Amalfi a dýchá z něj italská atmosféra. Samotný příběh je zajímavý, nicméně byl by realističtější, pokud by tatínkem nebyl slavný italský herec. Lia mi připadala velice zajímavá, zvlášť její tvorba, nicméně jsem měla nutkavou potřebu se o ní dozvědět více. Hlavní hrdina působil rezervovaným dojmem; jistou odtažitost a nedůvěru mu však nelze vyčítat, když vezmeme v úvahu pozadí jeho příběhu. Samotný zvrat v závěru jsem od začátku příběhu očekávala. I přesto dávám vysoké hodnocení, kniha splnila má očekávání.

S ohledem na to, že sympatický Leo vyráží na konci knihy do Prahy učit se vařit pivo a Julie Caplin v roce 2022 přislíbila, že další příběh zasadí do Prahy, doufám, že se dočkáme dalšího krásného příběhu s Leem v kouzelné Praze.

cherubinka
01.06.2024 5 z 5

Na knížku jsem se těšila, je jen pár kni v sérii, které se mi líbily jen málo, takže očekávání novinky bylo velké. Naštěstí jsem si nepřečetla ani anotaci, za což jsme ráda. Sice je čtenáři na prvních stránkách předestřeno vše a může jen tušit, jak to dopadne, přesto jsem byla celou dobu v očekávání, kde se to zvrtne, tak jak je u autorky zvykem. Tentokrát těch možností, co by se mohlo pos...kazit, bylo opravdu dost. Další skvělá kniha v sérii, přesně tenhle typ příběhu jsem teď potřebovala. Přečteno za jedno odpoledne.


lenka6962
31.05.2024 5 z 5

Ideální kniha na letní dovolenou. Opět se mi líbila, i když některé postavy by si zasloužili více prostoru, např. Leo. Musím říct, že Raph mi byl první polovinu knihy krajně nesympatický.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)

26.05.2024


Vila v Itálii, Noční dům a další knižní novinky (21. týden)

19.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vila v Taliansku v seznamech

v Právě čtených17x
v Přečtených42x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených3x
v Knihotéce109x
v Chystám se číst292x
v Chci si koupit175x
v dalších seznamech7x