Dracula přehled

Dracula
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/331223/bmid_dracula-pEj-331223.jpg 4 102 102

Victoria Regina série

< 4. díl >

Trápia ťa zlé sny? Bojíš sa tmy, alebo nemôžeš večer zaspať? V tom prípade tento komiks nie je nič pre teba! Cítiš, ako sa na krajinu zniesla temná noc? Ako pomaly a potichu mrazivá hmla rozprestiera svoju chladnú náruč? Aj vtáky prestali spievať. Ťaživé ticho zahalilo celé okolie. Dnes opäť niečo nadprirodzené a zlé chodí okolo domu a číha na neopatrné duše. Zažni svetlá, zamkni dvere, zatiahni rolety a radšej sa schovaj pod perinu…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dracula. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

Deimos
19.05.2021 3 z 5

Komiks jsem před lety odložil a vrátil jsem se k němu až teď. Od té doby vím, kdo je Petr Kopl a fandím mu. Jeho kresba v Drákulovi nicméně nic nemá společného s tím, jak jeho kresbu vnímám dnes. Je zde dost expresivní a řekněme, že se hodí, ale zároveň není hezká. Příběh je směsicí známého a zároveň vymyšleného a také s mnoha odkazy na známé literární postavy. Odkazy jsou to velice milé, potěšující a čím víc máte načteno, tím častěji se pousmějete. Že by zkouška na čtenáře? Komiks od 9 let dává tušit, že by mohl být pro děti, ale nevím, jestli bych jim to doporučil, spíš tak od 12ti. Není sprostý, ale krve tam je jak se patří. Dospělejšího čtenáře může ovšem spíš nudit. Já se u něj bohužel nijak zvlášť nebavil. (54%)

666Jitka
21.01.2021 4 z 5

Další kousek do sbírky o Drákulovi :-) Komiks se mi líbil, i když bych řekla, že je spíše pro mladší ročníky, ale jako zpestření večera po velmi náročném dni to bylo fajn. Pobavilo mě, že příběhem prochází i postavy z úplně jiných zásadních literárních děl.


Pokorna_Praha
10.09.2020 4 z 5

Nejděsivější knížka od pana Kopla. Nedoporučuji číst večer. Já se bála a měla děsivé sny. Ale jinak samozřejmě krásná

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dracula v seznamech

v Přečtených132x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených6x
v Knihotéce67x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x

Autoři knihy

Petr Kopl
česká, 1976
Bram Stoker
irská, 1847 - 1912