Veterinářka přehled

Veterinářka https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/462058/bmid_veterinarka-MsW-462058.jpeg 4 229 229

Přežije mladá veterinářka na irském venkově? Jedině se smyslem pro humor! Prostě James Herriot v sukních! Ať už kastruje koně v Dublinu nebo odřezává rohy skotu na wicklowském venkově, zachraňuje zraněné kočky před podvraťáky nebo se potýká se zdrogovanými hlídacími psy, veterinářku Gillian Hickovou humor nikdy neopouští. A právě její neutuchající smysl pro humor se promítá do této knihy, jež je jakýmsi záznamem náročných situací, se kterými se v práci jako čerstvě promovaná veterinářka setkává. Nejen že musí pomoci zvířatům od jejich neduhů, ale musí se vypořádat i s „lidskými“ nástrahami v podobě dohazovačských matek nebo šovinistických farmářů, nemluvě o chlapících, kteří se neustále ptají: „A kde je ten opravdickej veterinář?“ Humorem a energií nabitá sbírka příhod jedné neohrožené mladé veterinářky v Irsku.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry Příroda, zvířata
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

Vet on the Loose , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Veterinářka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (77)

yonda
dnes 3 z 5

Moje zidealizované představy o povolání veterináře vzaly po přečtení knihy za své. Spíš než humorné mi toto čtení přišlo dost drsné a plné smrti zvířecích hrdinů. Napsané hezky ale pro citlivé čtenáře nedoporučuji.

Aranel15
05.02.2024 5 z 5

Převážně úsměvné, ale místy i smutné čtení


Acquenta
03.02.2024 5 z 5

Člověk by ani v nejmenším netušil, co vše musí taková žena veterinářka zvládnout. Vím, že to není lehké povolání, ale takhle drsné chvíle bych opravdu nečekala Kniha byla tak dobrá, že jsem se mnohdy vracela ke kapitolám a četla je znovu :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (27. týden)

01.07.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Veterinářka v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených324x
ve Čtenářské výzvě187x
v Doporučených11x
v Knihotéce128x
v Chystám se číst134x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech3x