Věřit znovu přehled

Věřit znovu https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432296/bmid_verit-znovu-hkU-432296.jpg 4 1568 1568

Začít znovu / Znova série

< 2. díl >

Dawn si užívá života na univerzitě ve Woodshillu. Vyučování ji baví, daří se jí psát novely, jak si vždy vysnila, a našla dobrou partu skvělých přátel. Jen jedno jí kazí náladu… Spencer. Spencer Cosgrove je úžasný a vtipný kamarád, ale zároveň také nesmírně přitažlivý muž. A má o Dawn zájem. Ona se však už s nikým zaplést nechce. Jak to ale udělat, když ani jí není Spencer lhostejný?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Omega
Originální název:

Trust Again , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věřit znovu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (306)

KajinaH722
09.04.2024 4 z 5

První díl jsem četla před delší dobou, ale pořád si pamatuji, jak to začalo. Musím říct, že i tento příběh mě bavil a mám ráda,když se člověk musí vypořádat se svojí minulostí a tak to měla jak Dawn,tak Spencer. Za mě skvělá oddechovka, těším se až si prečtu další příběh se Sawyer.

Cher
09.04.2024 5 z 5

Hezký příběh, který se dobře četl. Je to taková pěkná oddechovka.


evismaior
25.03.2024 2 z 5

55% - S touto sérií jsem začala čtvrtým dílem, který mě příběhem studentky a trochu potrhlého profesora psaní celkem bavil. Tak jsem se vrátila na začátek, ale první díl mi přišel velmi slabý a popravdě jsem úplně zapomněla, že jsem ho četla, než jsem si sedla k psaní názoru na tento druhý díl Věřit znovu. Ani tentokrát si mě ale autorka nezískala.
Kdyby tuto knížku seškrtala na polovinu a vyhodila všechny dialogy o ničem a hrdinčiny každodenní radosti a starosti, které se ovšem únavně opakují a příběh nikam neposouvají, věřím, že by z toho vykřesala vcelku dynamický příběh s patřičným spádem. Hlavní postavy jsou totiž sympatické, obzvlášť Dawn, která se při studiu tajně živí psaním erotické literatury. I když ten nezbytný kostlivec ve skříni v podobě nešťastně ukončeného dlouholetého vztahu je až příliš provařený a autorka k němu na 450(!) stranách nedokáže přidat nic převratného, tedy kromě toho, že z Dawn dělá hysterickou chudinku.
A přitom možností by bylo tolik! I hlavní hrdina Spencer má totiž svoji slabost v podobě komplikovaného, vinou naplněného vztahu se svojí sestrou, kde bych podrobnější dějovou linku uvítala mnohem víc než očekávání, kolikrát se ještě Dawnina kamarádka Allie a její přítel Kaden zmíní o tom, že Dawn omylem viděla jeho penis. Stejně tak větší ochutnávka ze života Dawniny zajímavé spolubydlící Sawyer (nebo počínajícího vztahu Everly a profesora Nolana) by byla jistě čtivější než další nezáživný kamarádský potlach či dvacátá obměna debaty se Spencerem na téma "děsí mě, když mi řekneš, že mě miluješ" a obehrané "vzájemně si zásadně nic nevysvětlujeme, ale jsme hrozně dotčení, že nás ten druhý nechápe".
Ale právě o Sawyer je další díl, tak tomu dám ještě asi šanci.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (31. týden)

01.08.2021


Knižní novinky (35. týden)

25.08.2019


Citáty z knihy (7)

Obavy z budoucnosti jsou to nejděsivější, co existuje.


Mou oblíbenou barvou byla růžová. Bylo to tak vždycky a bylo mi jedno, že se totálně tluče s barvou mých vlasů. Ještě dnes jsem oblepovala všechno samolepkami svoje školní potřeby. Všechny bloky jsem měla oblepené různobarevnými fóliemi, v mém penálu se nacházely tužky ve všech odstínech růžové, jaké si lze představit, mnohé na sobě dokonce měly víly, třpytky, či dokonce jednorožce. Vždy když jsem po svých barvičkách sáhla, dostala jsem dobrou náladu. To mi oslazovalo všední den studentky.


Minulost má totiž ve zvyku tě nepustit, dokud se s ní nevypořádáš.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Věřit znovu v seznamech

v Právě čtených28x
v Přečtených2 295x
ve Čtenářské výzvě256x
v Doporučených129x
v Knihotéce827x
v Chystám se číst453x
v Chci si koupit131x
v dalších seznamech13x