Věř ve svého boha přehled

Věř ve svého boha https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174267/ver-ve-sveho-boha-174267.jpg 4 152 152

Čtyři ženy se před nepřátelským světem i vlastní minulostí skryly do kláštera, ten však surově přepadnou vojáci plukovníka Acoca. Podezírají církev, že pomáhá Baskům, a hledají tam vůdce baskického hnutí. Z vypáleného kláštera prchnou Megan, Tereza, Graciela a Lucia za dramatických okolností. Jak se jim změní osudy? Vrátí se ještě do kláštera, nebo si zvolí mezi láskou a bohatstvím?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Sands of time , 1988


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věř ve svého boha. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

MoniMonika
05.05.2024 4 z 5

"Věř ve svého boha" je kniha, která si okamžitě získá srdce čtenářů napínavým dějem a skvělými postavami. Sidney Sheldon umí dokonale vytvořit atmosféru napětí a tajemství, která nás vtáhne do příběhu od samého začátku. Zápletka se točí kolem čtyř žen, jejichž osudy se proplétají nečekanými způsoby, a to vše na pozadí hrozby, která je nutí bojovat o svůj život.

Jedním z klíčových aspektů této knihy je, jak Sheldon dokáže vykreslit hluboké psychologické portréty postav. Každá z žen má svou vlastní cestu a motivace, které čtenáře zaujmou a přimějí ho prožívat s nimi každý krok. Román je plný zvratů a překvapení, které udržují čtenáře v napětí a očekávání. Autor také přidává do mixu špetku romantiky, což přináší do příběhu další vrstvu emocí a intenzity.

Závěrem lze říci, že "Věř ve svého boha" je kniha, která nezklame. Je to vzrušující thriller s nezapomenutelnými postavami a příběhem plným napětí, který vás zanechá s pocitem, že jste právě prožili něco mimořádného. Ať už jste fanouškem Sidneyho Sheldona nebo jednoduše hledáte skvělou knihu, tento román je přesně to, co byste si neměli nechat ujít.

Buchwurm
19.09.2023

Politicke pozadie zaujimavo zachytene, ale samotny pribeh dost banalny a naivny. Citala som predtym od tohoto autora aj inu knihu, tak som ocakavala trosku viac.


DvěTéčka
24.05.2021 5 z 5

podle anotace sem si říkala že to bude nic moc, mile překvapilo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Věř ve svého boha v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených276x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených12x
v Knihotéce160x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x