Velké otazníky přehled

Velké otazníky https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11731/velke-otazniky-11731.jpg 4 32 32

Z množství nepotvrzených zpráv, nevyřešených otázek a hypotéz z nejrůznějších vědních oborů od archeologie přes výzkum vesmíru po zoologii a medicínu vybral autor ty nejzajímavější, které vzrušily nebo stále ještě vzrušují světovou veřejnost. Ukazuje, že mnohé z toho, co dnes vypadá jako nejbujnější fantazie, může mít v sobě zrnko pravdy a může v budoucnu vést k zajímavým objevům..... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Velké otazníky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

metrolog
14.11.2022 5 z 5

Zajímavá kniha, i po více jak 50 letech. Ludvík Souček dokázal, na rozdíl od jiných, zajímavě, srozumitelně a místy i vtipně podat témata, kterými se zabýval. A tak čtenář je vtažen do dobrodružství objevování a není jenom konzumentem strohých fakt sepsaných z internetu nebo opsaných od jiných autorů. A takový autor nám bohužel dnes chybí.

Ava365
02.09.2020 5 z 5

Velmi zajímavá kniha.


mi-380
06.05.2019 5 z 5

Už dlouho marně čekám na přesvědčivý důkaz o existenci mimozemských civilizací. Na počátku čekání byla tahle kniha. Vzpomněl jsem si na ni znovu včera při návštěvě výstavy obrazů Zdeňka Buriana, který do knihy přispěl několika svými typickými ilustracemi. Kniha dvakrát ztracená, dvakrát nalezená (u přátel, kteří ji nějak zapomněli vrátit), s mnoha otazníky, z nichž některé se časem změnily v tečky, jiné ve vykřičníky.
90 % (aktuálně 19 hodnotících s průměrem 89 %).

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Velké otazníky v seznamech

v Přečtených42x
v Doporučených3x
v Knihotéce36x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit6x