Věčný tulák Charlie přehled

Věčný tulák Charlie
https://www.databazeknih.cz/img/books/70_/70660/vecny-tulak-charlie-70660.jpg 4 17 17

Charlie Chaplin patří k nejvýznamnějším fimovým tvůrcům v dějinách světové kinematografie. Jeho postava tuláka s buřinkou si velmi rychle získala oblibu u diváků na celém světě a získává si ji ve své podstatě dodnes. Spou s touto knihou se můžeme vydat na potulku po londýnských kabaretech, kde Charlie vyrůstal a porpvé herecky exceloval. Nahlédnete do zákulisí natáčení nejslavnějších krátkých grotesek pro společnost Keystone, prožijete dramatický nástup zvuku. Zkrátka projdete životem 'tuláka'.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věčný tulák Charlie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

nicolettkaa
31.03.2022 2 z 5

Tohle se mi nečetlo vůbec dobře. Čekala jsem více životopisu, méně rozborů jednotlivých filmů. Bohužel nemohu doporučit.

radusak9806-1
09.03.2018 4 z 5

tato kniha mi otevřela báječný svět jménem Charles Chaplin. Je to rozhodně člověk, který překonal svou dobu, bohužel výrazné osoby mají i kontroverzní životy. Rozhodně ale kulturní přesah Chaplina samotného je pozoruhodný.


amaenium
03.10.2017 3 z 5

Po knize jsem sáhla, jelikož mě uchvátil život Charlieho. Tato kniha mi ovšem dala zabrat, týkala se už rovnou jeho práce a celkově se mi kniha četla hůře, nevyhovoval mi styl psaní. Ale i přes to jsem se i něco dozvěděla.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Věčný tulák Charlie v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených23x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce35x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit1x