Věčný striptýz přehled

Věčný striptýz https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28724/vecny-striptyz-28724.jpg 4 43 43

Ačkoli se příběh odehrává na čtyřech kontinentech, tvoří exotika jen kulisy k dramatické cestě do ženského světa a myšlení v době, řekněme, emoční zralosti. Co tam najdeme? Především muže. Vylíčené pravdivě, s pochopením, něžnou sympatií. Dvě přítelkyně, které známe už z knihy Orinokem k přechodu, konečně našly partnery, se kterými by rády zestárly. Jsou vyrovnané, zkušené, smířené se světem. Takřka ve stejnou dobu však obě potkávají muže, kteří by jejich život dokázali otočit naruby. Z každé stránky proti nám vyrazí mocné poryvy citů, které se hrdinky se střídavým úspěchem pokouší zvládnout. Láska milenecká i mateřská, tajená i přiznávaná, nezkušená i vyzrálá, zmatená i srovnaná, velkorysá i ufňukaná, stálá i pořád znovu prověřovaná. Za všech okolností však dojemně rámovaná nesentimentálním ženským přátelstvím. ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věčný striptýz. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

regulax
28.06.2021 5 z 5

Lepší než Orinoko! Takové vyzrálejší Orinoko. MH se čte sama a její cestovatelský nádech je kořením čtení.

JIVaJaH
21.07.2020 5 z 5

Autorka mě zatím žádnou knihou nezklamala. Výborné. Nechodím si k ní pro jazykovědné bádání, akademické úvahy...hledám tu vůni jiných krajů, nasávám nálady hlavních postav a křehkost bytí. Bude v doporučených.


JaLenka
29.12.2019 3 z 5

Poměrně čtivé, za mě lepší než Orinoko. Ovšem název ani obálka by mě neoslovily, spíše naopak, knihu mi nabalila naše knihovnice..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Věčný striptýz v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených71x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených6x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x