Věčná zahrada přehled

Věčná zahrada https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/100291/vecna-zahrada.jpg 3 4 4

Poslední autorova kniha je příběhem člověka vystaveného dějinným a tragickým událostem, kerými prošlo Československo. Autor vychází i ze svých vlastních zážitků.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věčná zahrada. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

jethro.tull
17.08.2018 5 z 5

Tato kniha byla vydaná až po smrti autora, takže nevím, jestli se jedná o konečnou verzi, nebo na knize chtěl autor ještě pracovat. Každopádně je to pro čtenáře tvrdý oříšek. Je dost náročné se v textu orientovat, útržky několika osudů se zde všelijak prolínají, proplétají. Vždy jsem hledal nějakou indicii, abych si tu kterou část přiřadil k určité osobě. Doporučuji před touto knihou si přečíst knihy od Jiřího Muchy Pravděpodobná tvář a Marieta v noci (v tomto pořadí!!!). Rozhodně ale tato kniha není pro každého a věřím, že spousta čtenářů čtení knihy vzdá a nedočte do konce.
Ještě poznámku k 1. vydání: Soudím, že kniha byla vydána dost narychlo, protože obsahuje spoustu překlepů. A ilustrace podle mého názoru jsou naprosto příšerné a s příběhy knihy podle mě vůbec nesouvisejí. Pokud tedy neměly podtrhnout chaotickou až psychotickou atmosféru knihy.

bábuška
27.04.2018 odpad!

Opět jsem tuto zasutou knížku vzala do ruky a opět jsem ji odložila. Přestože jsem se snažila, znovu jsem to vzdala. Samotný příběh začíná v r. 1968 vjezdem sovětských tanků do pražských ulic. V hlavě hlavního hrdiny se začínají vynořovat vzpomínky na dětství, válku, a nejen jeho, ale i jeho náhodných známých. Mně se to celé jeví jako nepřehledná změť na sebe nenavazujících dojmů. Prostě jsem to nezvládla. Proto nemůžu ani ohodnotit.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Věčná zahrada v seznamech

v Přečtených3x
v Doporučených1x
v Knihotéce2x