Ve špatný čas na špatném místě přehled

Ve špatný čas na špatném místě https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362772/bmid_ve-spatny-cas-na-spatnem-miste-Prs-362772.jpg 4 18 18

Ve špatný čas na špatném místě“ aneb výbor toho nejlepšího, co vás může potkat v hororu! Autoři extrémní literatury z Čech a Slovenska spojili své síly a poslali své hrdiny a hrdinky do nerovného boje s nešťastnými náhodami. Co pěkného se na ně a na vás chystá? Temnota, hrůza, napětí, erotika i záhrobní humor. Třináct autorů, třináct ilustrací, třináct příběhů, které by se nestaly, kdyby některý z nešťastníků nebyl tam, kde neměl zrovna ve chvíli, kdy se to hodilo nejméně.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve špatný čas na špatném místě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Morbidus
17.04.2020 4 z 5

Tento sborník českých a slovenských hororových příběhů je zajímavá směsice, kde si přijdou na své milovníci čistokrevného hororu, bizarních nápadů i černého humoru. Ačkoli ne všechny povídky mi sedly, nemůžu o žádné říct, že by byla vyloženě nepovedená. Nejméně mě nadchly Záškuby všedního dne, naopak největší radost mu udělala povídka Cizí ve své kůži. Současně musím pochválit ilustrace, které mě zaujaly zhruba ve stejném poměru jako příběhy.
Závěrem bych rád zmínil, že velikost knihy je vhodná na cesty, kde si ji lze ve správnou chvíli přečíst. Nejlépe i na dobrém místě... :-)

mrliš
13.05.2019 4 z 5

Celkově knihu povídek hodnotím jako lehký nadprůměr. Nějaké byly slabší ale jinak se jedná o povedené čtení.


martinstefko
16.04.2019 4 z 5

V knize „Ve špatný čas na špatném místě“ najdete jedny z nejlepších současných českých a slovenských hororových autorů. Není zde vyloženě ani jeden, který by zklamal, ani jeden, který by neuměl psát. Nemusí vás nutně vyděsit, ale jsou zde povídky, při jejichž čtení vás bude mrazit. A to je dobře.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ve špatný čas na špatném místě v seznamech

v Přečtených21x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech3x