Včelí medvídci přehled

Včelí medvídci https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479855/bmid_vceli-medvidci-NIZ-479855.JPG 5 24 24

Obsahuje: Příhody včelích medvídků -- Včelí medvídci od jara do zimy. Veselé příhody oblíbených večerníčkových postaviček, včelích medvídků. Krátké příběhy o včelích medvídcích Brumdovi a Čmeldovi, ale také o Pučmeloudovi a ostatních postavičkách jsou známé již z oblíbených televizních večerníčků. V knížce je navíc zařazeno s plným textem a notami pět známých písniček ze seriálu: na políčku v jetelíčku, o světluškách, o chvátajícím Kvapníkovi, jak slunce vysouší loužičky a o polapení zlodějíčka Pučmelouda.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Včelí medvídci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

JoMia
30.10.2023 5 z 5

Čteme s dvouletou dcerou každý den před spaním. Je to i taková moje srdcová záležitost z dětství a jsem ráda, že i malá si knížku zamilovala.

Dragell
23.07.2022 5 z 5

Krásné příběhy dlouhé na 1,5-2 A4 strany, tak akorát dlouhé pro malá miminka na čtení před spaní a udržení jejich pozornosti. Líbí se mi inspirace naší přírodou a se špetkou poučení. Půvabné ilustrace!


Jana.machova5
20.01.2022 5 z 5

Jsou úžasní. Krásné ilustrace. Moc milé příběhy čmeláčků. Psané srozumitelnou češtinou i pro malé děti. Žádné násilí. Jen jsou příliš krátké. Mohli by být víc obsáhlé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Včelí medvídci v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených35x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených3x
v Knihotéce38x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x