Vášeň přehled

Vášeň https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493443/bmid_vasen-BoO-493443.jpeg 3 343 343

Královská sága série

1. díl >

Clara Bishopová právě odpromovala na Oxfordu. Po zlých zkušenostech ze vztahu, který nedávno ukončila, nemá ani v nejmenším zájem vyhledávat nové známosti a raději se chce soustředit na své první skutečné zaměstnání. Na naléhání své nejlepší kamarádky a kolegyně ze studií Belle se ale účastní promočního večírku. Belle má v úmyslu seznámit Claru se svým starším bratrem, ale její iniciativa se nesetká s úspěchem. Ve snaze uniknout Belliným dohazovačským plánům se Clara vzdaluje davu a zatouží po tom, co je jí z podstaty bližší než společenský život – po samotě a soukromí. Osud však rozdal jiné karty. Stranou probíhající party se totiž ukrývá ještě někdo. Když ten neznámý přitažlivý a tajemný muž Claru nakonec za podivných okolností políbí, Clara ještě netuší, že těch pár letmých okamžiků, které nemůže dostat z hlavy, obrátí celý její život vzhůru nohama. Velmi brzy se totiž dozví, že ten povědomý cizinec nebyl nikdo jiný než princ Alexander z Cambridge, černá ovce královské rodiny a následník trůnu. Brzy se znovu setkají a roztočí se soukolí plné nebezpečí, nedorozumění, sexu a pochybností. Navíc jsou na každém kroku senzacechtiví paparazzi, kteří se neštítí ničeho. Clara i Alexander si nesou temná a tíživá tajemství z minulosti, a ta je mohou buď důvěrně sblížit, nebo naprosto rozdělit.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Command Me , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vášeň. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (86)

knihomolka27
17.05.2024 1 z 5

(SPOILER) Konečně jsem objevila knížku, která mě děsí i baví zároven, přesně tohle jsem v pochybných romancích dlouho hledala, ale tahle série předčila moje očekávání.
Je to naprosto geniálně zvrhlé a povrchní a já si to čtení masochisticky užívám, i přesto, že mi při tom čtení vypadávají vlasy hrůzou z toho co si evidentně mnozí představují pod pojmem normální vztah.


Kde jen začít....hlavní hrdinka je ta nejvíc generická hrdinka těhle příběhů, do doby než se zamiluje je na vrcholu svých kariérních sil a má našlápnuto na přinejmenším prezidentský post, jakmile však uvidí onoho alfasamce, ihned se jí její rozum scvrkne na velikost rozinky, nebo jí steče kamsi do slabin, kde už zůstane. Moc se nedokážu vžít do rádoby emancipované ženy, která vystudovala prestižní školy a přitom jí stačí tak málo, aby zahodila celé roky snažení jen aby uspokojila svou fyzickou potřebu. To opravdu dává smysl.


Ještě hůř je na tom onen alfasamec, jehož dábelsky ostré rysy snad andělé vyřezali motorovkou z kusu mramoru, a byli nesmírně štědří co se týče jeho intimních proporcí, takže by mu na zakrytí nestačil lopuchový list, ale snad jen list nějaké palmy. Takže jo je k uzoufání přitažlivý, tak moc, že jen co ho ženy poprvé uvidí, tak se na něj mají chut vrhnout a servat z něj oblečení a klidně budou riskovat i pohlavní nemoc jen, když si je vezme. Nejhorší na tom ale je, že se z něj autorka samozřejmě musela udělat zlomeného muže s temnými zákrutami duše, které bohužel nedokáže řešit ničím jiným než sexem, nebo-li dominancí nad ženou se kterou spí. Tuto dominanci projevuje tak, že jí říkám jak a kdy se má udělat, a nejdrsnější věc co jí udělá je, že jí párkrát přetáhne bičíkem. I školačka by byla odvážnější, respektive BDSM Grey je proti němu démon zvrácenosti se svým BDSM pro školačky. Jako sorry, ale když už chcete z postavy udělat doopravdy někoho kdo vysloveně potřebuje kontrolu, nebo někoho ovládat a to drsnými sexuálními praktikami, tak z něj nedělejte nějakýho romantika proboha.

Ten jejich vztah není nic jinýho než postel. Doslova každá jejich společná scéna končí tím, že se spolu vyspí. Ty scény jsou celkem nudné a bez jakékoli jiskry nebo nápadu, takže za chvíli se vám tak neskutečně přejí, že vám erotičtější zážitek vyvolá i čtení příbalového letáku z Tesca. Kdyby to bylo jen o tom sexu tak to beru...jako proč ne, chtěj si užít...ale pak tam zase začnou tahat city a kolosální lásku, která se doslova zrodila přes den a asi z těch pěti slov co si dohromady za celou knihu řekli.

Motiv královského prince, který by někoho mohl zajímat je tu zpracovaný tak univerzálně, že by X mohl být třeba stejně tak nějakým mafiánem, bohatým podnikatelem nebo čímkoli jiným a vyšlo by to nastejno, absolutně nijak se s tím nepracuje....jedině snad skrz fotoaparáty, ale to by stejně tak mohl být třeba jen nějaká rocková hvězdička nebo tak. Zkrátka ta královská linka je tam úplně zbytečná.

Jak říkám tu knihu nesnáším....nesnáším jí pro její povrchnost, tomu čemu se tady říká vztah, tolik věcí je tu tak hloupých a zbytečných...na druhou stranu je to takový bizárek, že mě zajímá co bude dál....ale nejvíc mě vždycky dostane ten paradox. Rádoby romantická kniha, kde je té pravé romantiky asi tak 1 procento.

Salvatoreanne
03.04.2024 5 z 5

Musím říct že ač komentáře k této knížce nepozitivni . Kniha se mi líbila hloubavejsim přemýšlení o myšlenkách a srovnání o vztahu který je komplikovaný .... A ten konec byla jsem z toho trochu nešťastná ... Jsem ten typ co nasává náladu hlavní postavy a z tohodle mi ukápla slza ... I když je to takový prototyp .. ale stejně to tam bylo


Zuzíček77
14.03.2024 4 z 5

(SPOILER) Byla to taková oddechovka, nebylo úplně nic extra ale bavilo mě to prostředí královské rodiny. V některých částech mi to připomínalo 50 odstínů šedi ale ve slabším provedení. Ale i tak jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 právě čtených knih podle uživatelů (únor)

15.02.2022


Knižní novinky (4. týden)

23.01.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vášeň v seznamech

v Právě čtených11x
v Přečtených494x
ve Čtenářské výzvě50x
v Doporučených9x
v Knihotéce388x
v Chystám se číst244x
v Chci si koupit41x
v dalších seznamech6x

Autorovy další knížky

Geneva Lee
americká
2022  59%Vášeň
2022  69%Chtíč
2023  80%Láska
2023  72%Sen