Vaříme dětem maličkým a malým zdravě a s využitím energií potravin přehled

Vaříme dětem maličkým a malým zdravě a s využitím energií potravin
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/124321/varime-detem-malickym-a-malym-zdrave-a-s-vyuzitim-energii-potravin-124321.jpg 2 1 1

Druhého doplněného vydání kuchařky "Vaříme dětem maličkým a malým s využitím energií potravin". Původní první vydání je rozšířeno o informace o mléce, výpovědi maminek s řešením zdravotních těžkostí dětí (i svých) v souvislosti se stravou, informace o stravování budoucích maminek i miminek, strava při kojení, chutné recepty cukroví i běžných jídel. (138 str. textu s 8 str. barevných fotografií jídel). Text kuchařky je proložen citáty o výchově dětí. Knížka je také doplněná o 36 str. textu pohádek, nebo spíše vyprávěnek ze života malého Štěpánka, kterého maminka stravuje v duchu zásad makrobiotiky, přidáno je také 8 stran omalovánek týkající se textu vyprávěnek. Jako maličkost pro radost přidávám záložku s obrázkem andílka.Toho najdete také s dalším celostránkovým barevným obrázkem uprostřed knížky na předělu textu kuchařky a vyprávěnek. Po recenzi 1. vydání MUDr. Strnadelovou knížku tentokráte recenzovala MUDr. Fiedlerová, lékařka celostní medicíny (možná znáte z tel.pořadu Pod pokličkou). Knížka je v kroužkové vazbě na praktickém papíře, který lépe odolává upalečkování od dětských ruček i skvrnám od běžné kuchyňské práce. (--strava při kojení, pokrmy pro miminka, něco o mléce, zkušenosti maminek, recepty pro zdraví--)... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vaříme dětem maličkým a malým zdravě a s využitím energií potravin. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

madem
14.12.2021 2 z 5

Nechytla mě makrobiotika a nechce se mi věřit všemu v úvodu. Zajímavé jsou však příběhy rodin, které nyní vaří jinak. Pak jsou fotky jídel (jsem zvyklá na Apetit a to se nedá srovnávat, ta kvalita chybí). Nakonec jsou recepty a vzorkové jídelníčky.
Pak knihu otočíte z druhé strany a tam je vyprávění pro děti, které si nosí čaj v termosce a jídlo v termonosiči do školky. Jak se s tím mají vyrovnat. Na to jsou příběhy skvělé. Pro děti tu jsou i dětské omalovánky.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vaříme dětem maličkým a malým zdravě a s využitím energií potravin v seznamech

v Přečtených1x

Štítky knihy

kojenci výživa dětí

Autorovy knížky

2010  40%Vaříme dětem maličkým a malým zdravě a s využitím energií potravin