Vanda hledá lásku přehled

Vanda hledá lásku https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502236/bmid_vanda-hleda-lasku-UyT-502236.jpg 3 21 21

Půvabné vyprávění pro děti od oblíbené autorské dvojice. Seznamte se s žížalou Vandou – má hlavu plnou snů a hodlá prozkoumat svět. A hlavně chce stůj co stůj najít svou osudovou lásku! Podaří se jí to? Vanda se vydává na cestu, během níž na ni čeká řada malých i velkých dobrodružství. Nakonec možná získá víc, než si dokázala představit. V životě se totiž často dějí ty nejpodivnější věci…... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Wanda szuka miłości


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vanda hledá lásku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Cara.17
15.05.2024 3 z 5

Z téhle knihy jsem byla hodně zmatená. Už po pár odstavečkách textu jsem sice tušila, jak to dopadne (a trefila jsem se), nicméně jsem nečekala, že to bude ve spojitosti s Mýválkem, což bylo první překvapení.
Předpokládala jsem, že tímto rozuzlením jsme se dočkali "happy endu", jenže najednou bum! a v příběhu, který se celý odehrával v našem světě s reálnými zvířaty, se najednou objevil jednorožec!
Jakože co? Vždyť je to stejný nesmysl, jako kdyby se ve Ferdu Mravenci objevil drak nebo vlkodlak!
Chvíli jsem uvažovala, jestli mi něco neuniklo anebo se v tiskárně nestala chyba a nesvázali k sobě omylem dvě úplně jiné pohádky ale ne - autoři se očividně rozhodli pro konec, co bude mít "grády". A to se jim skutečně povedlo, avšak z mého pohledu to není v tom pozitivním smyslu. Takže s odřenýma ušima 3 hvězdičky a pevně doufám, že až příště narazím v knížce na jednorožce, bude to v nějaké fantasy...

zuzi1162
13.04.2023 5 z 5

Tak jako ponekud zvlastni kombinace zviratek, ale cetla jsem s dcerou, ktere je devet a nadsazku uz dost chape, takze jsme se docela nasmaly. Ale chapu, ze rodice s mensimi detmi mohou mit vyhrady.


bibi.r
03.04.2023 2 z 5

(SPOILER) Knížka pro děti cca 3+.

Ilustrace překrásné a něžné a milé ...
Příběh jsem nějak nepobrala, nebo možná na něj nebyla nálada. Ale ani děti to nějak nepobraly. Starší 6letý se musel ujistit, že pochopil, že Mýválkův tatínek je taky žížala.
Příběh prostě zvláštní. Neříkám špatný, ale znova už po knížce nesáhneme.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vanda hledá lásku v seznamech

v Přečtených26x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech3x