V zemi Jacka Londona přehled

V zemi Jacka Londona https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53151/v-zemi-jacka-londona-53151.jpg 4 12 12

Autoři se vydali nejen po stopách slavného spisovatele, novinářská profese je vedla ke sbírání faktů o pozoruhodné zemi, jedinečná příležitost jim umožnila vyhledávat lidi, kteří jsou pamětníky, i místa, která mohou vydat svědectví...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V zemi Jacka Londona. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Janizoun
05.10.2023 5 z 5

Podnikla jsem další krásné čtecí cestování, ocitla jsem se až na Aljašce a moc se mi můj další výlet líbil, jsem nadšená.
Děkuji za předešlý výtečný komentář mé oblíbené čtenářce. Ani jsem netušila, že tato kniha existuje a jen díky krásnému komentáři jsem tento skvost objevila a jsem moc ráda, že už patří do mé knihovny.
Při čtení se ocitnete až na severním pólu, prožíváte dobrodružství, čtete o "ledovcových obrech" i o "ledovcových trpaslících" a dozvíte se spoustu informací o tomto konci světa.
Toto cestování jsem si náramně užila. Krásné barevné fotografie v této knize podtrhují celkovou atmosféru. Mrzí mě, že tato kniha tu má tak málo čtenářů, je to velká škoda.
Kdo nečetl a má rád cestopisy, tak mu toto čtení doporučuji.

Filomena1961
02.10.2023 4 z 5

Moc zajímavý cestopis napsaný na konci osmdesátých let. S manžely Rovenskými jsem tentokráte navštívila divokou severskou přírodu, jenž se pramálo změnila od dob Jacka Londona. Nezapomenu na hory, ledovce, jezera a nekonečné míle liduprázdné tundry, která se nachází nedaleko za Anchorage. A tak jsem podnikla v myšlenkách tuto dobrodružnou výpravu, jelikož vím, že v reálu se zcela jistě už na Aljašku nepodívám. Kniha je doplněna barevnými fotografiemi. Mohu všem doporučit.


Horal123
21.01.2020 5 z 5

Pěkný cestopis.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha V zemi Jacka Londona v seznamech

v Přečtených16x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit3x

Autoři knihy

Dušan Rovenský
česká, 1928 - 2017