Uzdrav svoje telo přehled

Uzdrav svoje telo https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91785/uzdrav-svoje-telo-91785.jpg 4 65 65

Liečebná metóda Hayovej je založená na duševnej očiste. Pomocou opakovania pozitívnych tvrdení môže človek uzdraviť svoje telo a žiť v harmónii so sebou samým i so svojím okolím. Táto knižočka pomohla prinavrátiť zdravie tisíckam ľudí a nie nadarmo získala neoficiálne pomenovanie "MODRÁ BIBLIA ZDRAVIA".

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: , Gardenia
Originální název:

Heal Your Body , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uzdrav svoje telo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Mr.Fox
09.02.2024 2 z 5

S hlavní myšlenkou knihy, že se nemoci rodí v hlavě, a že změnou návyků více k pozitivnímu myšlení a zaměřením se do sebe sama se lze s vysokou pravděpodobností uzdravit, či nemoci dokonce předcházet, souhlasím. Prvních cca 10 stran je v knize tomu věnován prostor, následně na dalších cca 60 stranách autorka uvádí léčivé výroky, a tím to končí. Výroky obsahují výčet nemocí a zdravotních problémů, jejich pravděpodobnou příčinu a doporučený nový myšlenkový návyk (za pomoci kterého má dojít k onomu zázračnému vyléčení). No, dle mého soudu to má asi takovou hodnotu, jako přečíst si horoskop. Něco by odpovídalo, ale vesměs je to napsáno v takovém duchu, že se vás to leckde okrajově dotkne, což zřejmě v tolika lidech vzbuzuje dojem, že by se kniha měla stát jejich novou modlou..

Příklad: Problém - choromyslnost, Pravděpodobná příčina - útěk od rodiny, únik před realitou, uzavřenost, násilné odtržení od života, Nový myšlenkový návyk - tato mysl zná svou pravou totožnost, je vyjádřením Boží kreativity.

To co má být za blábol?.. Takže závěrem, myšlenka knihy dobrá, ale zpracování a doporučení v knize špatné. Pokud má kniha fungovat jako doplňující slovníček jiné knihy, např. zde v komentářích často zmiňované Miluj svůj život, pak by to mělo být nějak provázané a v knize uvedené. Sama o sobě je totiž nicneříkající. Na toto téma je z mého pohledu daleko hodnotnější a více rozpracovaná kniha od Osha - Harmonie těla a mysli, která čtenáře navede k uvědomění a očistě duše více, než tento slovníčkový výčet nesmyslných a opakujících se blábolů..

kata3529
08.12.2023 5 z 5

skvělá učebnice psychosomatiky

vhodná, pokud máte pocit, že ne všechno je nutné hned léčit za pomoci doktora

příležitost k zamyšlení se nad životem


painthers
31.05.2022 1 z 5

Please.
Nevšimla jsem si jména autorky, ale už jsem od ní něco podobného viděla.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Uzdrav svoje telo v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených90x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených12x
v Knihotéce48x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit16x