Uzdrav svá vnitřní zranění přehled

Uzdrav svá vnitřní zranění https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/166764/bmid_uzdrav-sva-vnitrni-zraneni-jF7-166764.jpg 4 54 54

Autorka dokazuje, že všechny problémy - ať již fyzického, emocionálního nebo mentálního rázu - vznikají v závislosti na pěti základních zraněních: odmítnutí, opuštění, ponížení, zradě a křivdě. Díky podrobnému popisu těchto zranění a masek, jež si vytváříme, abychom je nemuseli vidět a cítit, se vám podaří identifikovat skutečnou příčinu vašich problémů. Kniha vám pomůže vydat se na cestu léčby, která vede ke kýženému cíli: být sám sebou a objevit mocné, netušené síly skryté ve vašem nitru.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Eugenika
Originální název:

Heal Your Wounds and Find Your True Self , 2000


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Uzdrav svá vnitřní zranění. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

kristy.d
15.06.2023 3 z 5

Četla jsem tuto knihu podruhé, před pár lety mě tedy zaujala mnohem víc, postavy sedí ale přišlo mi, že pokud máte více zranění tak je v tom složitější najít typ, který na vás nejvíc sedí. Už po prvním čtení jsem čekala, že bude na konci řečeno víc, co tedy dělat když už vím co mě trápí. Tudíž jsou moje dojmy smíšené. Sice jsem se dozvěděla spoustu zajímavých informací o sobě i o těle a smýšlení jiných lidí, ale kromě příjmutí mého zranění moc nevím co s ním dál. Snad mi to zodpoví další kniha od autorky.
(A otázka co si kladu celou dobu ,,co je teda to zdravé tělo bez zranění, jak vypadá?").

Elea
23.07.2022 3 z 5

Z knihy mám dost rozpačitý dojem, autorka všechna vnitřní zranění rozděluje jen podle fyzického vzhledu, návod na vyléčení je hodně všeobecný a stručný. Nedostatkem knihy je naprostá absence jazykové korektury (jako ostatně u všech knih tohoto vydavatelství), takže některé věty nedávají smysl, chybí písmena i celá slova, nebo naopak jsou navíc.


Naďa2411
27.04.2022 5 z 5

V knize je popsáno pět druhů podle postavy - jaké máme "zranění", se kterým jsme si již narodili. Autorka rozlišuje pět typů. Každý se určitě najde ten svůj a jeho "léčbu k uzdravení se". Za mě - dvě slova: odpuštění a lítost.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Uzdrav svá vnitřní zranění v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených80x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených9x
v Knihotéce35x
v Chystám se číst66x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech2x