Už budu! přehled

Už budu!
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/288289/bmid_uz-budu-sT6-288289.jpg 3 51 51

Zadní přebal Julie předstírá orgasmy od chvíle, kdy to se sexem poprvé zkusila, ale jednoho dne ji to přestane bavit – přestane ji bavit předstírat. Zamkne se v ložnice s proviantem, dětským olejem a Mr. Rabbitem – vibrátorem s třicetidenní zárukou na orgasmus. Jak tam tak leží, začne přemýšlet o své sexuální historii: partneři, náhodné známosti a v neposlední řadě i muž, kterého si vzala. Ten přechází za dveřmi a s ním tři děti a jedna sexuálně plně funkční au pairka z Ukrajiny. Všechny by zajímalo, kdy už tam Julie bude hotová. Už budu je hořká komedie o očekáváních, kterými ženy zatěžuje společnost – a o očekáváních, kterými se ženy zatěžují samy. Selma Lonning Aaro píše vtipně a s nadhledem o sexualitě, identitě i o médii vytvořeném obrazu „normálnosti“.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Už budu!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

maximus13
15.12.2023 1 z 5

Audio kniha do auta u které se nemusí přemýšlet. 216 stran se dá spíše přetrpět. Nejedná se o knihu ze žánru humor. Sto lidí, sto chutí. Někdo jiný by podobnou knihu psal s úplně jinými zážitky a možná i opravdu humorně. Tady knize do humoru chybělo opravdu hodně.

LimedkaMikki
28.07.2022 2 z 5

(SPOILER) Na této knize je jedna dobrá věc - poukazuje na to, že ženy si zaslouží orgasmus. To že kniha pak končí přesně obráceně, je věc druhá. Knížku je potřeba hodnotit separátně ve dvou rovinách, samotná masturbace a zkoumání věcí kolem ní, jsou docela nudné, zato příběhy okolo jsou místy i zajímavé. Jinak mi ale hrdinka přišla dost ukňouraná s velkým egem a potřebou být potřebná.


foxi_ii
27.04.2020 1 z 5

Erotika, sex, hrátky atd. mi fakt nevadí číst.., ale tohle ? NE, fakt :D teď po nějakém čase co píšu tenhle komentář si říkám že oddělám ještě jednu * .
Já snad nezažila knihu, kde mi tak moc vadila hlavní hrdinka, což je docela špatný, když vás provází celým příběhem.
A o historce se štěnětem, okurkou nebo cuketou? Jen si pamatuju, že byla BIO :D to raději ani nemluvim :D

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Už budu! v seznamech

v Přečtených70x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených1x
v Knihotéce30x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit4x

Štítky knihy

sex orgasmus

Autorovy knížky

2016  57%Už budu!