Zášť přehled

Zášť https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/212232/mid_zast-212232.jpg 3 900 900

"...Děsivá síla plná zášti napadla naše město. Touží všechny zahubit a pít jejich krev..."

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zášť. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (69)

Michelle13
21.10.2023 3 z 5

Tak a jsme u třetího dílu slavné série. Opět nám autorka nabízí další dobrodružství a romantiku mezi upíry a čarodějnicemi. I přesto, že se to četlo dobře a rychle tak jsem z toho nebyla tak nadšená. Hlavní postavy (Elena, Stefan a Damon) jsou stále stejně fascinující, ale příběh mi přišel podobný jak u těch předchozích dvou dílech. Autorka má schopnost psát zajímavé dialogy a vytvářet napětí mezi postavami, ale tentokrat to nebylo tak silné. Některé události byly i předvídatelné, což snížilo napětí a překvapení. Stále je to kniha, která je vhodnou volbou pro ty, kdo milují příběhy o upírech a nadpřirozených bytostech. Pokud vám vyhovuje styl psaní autorky určitě vám kniha přinese aspoň trochu potěšení. I přesto, že mi tentokrát víc vyhovuje seriál i tak se těším na další díly této úspěšné série.

MartinaCh27
15.10.2023 3 z 5

Toto pokračování knihy bylo nádherné, a nemohla jsem se dočkat, jak se bude děj vyvíjet. Bylo to příjemné čtení. Mám radost, že se Elena stala upírkou, i když to přišlo až příliš brzy. Konečně se v příběhu objevila i Katherine, a musím říct, že Elena už nepůsobí tak nerozvážně. Celkově je to skvělá kniha, a už se těším na další díl.


Bety093
17.08.2023

knížku jsem nedočetla, první díly mě bavily, tohle vůbec, budu muset odložit tuhle knížku a s ní i celou sérii, což mě trošku mrzí, ale vlastně jsem zjistila, že tohle není nic pro mě. Nedočetla jsem, nesoudím, ale nebavilo mě to.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zášť v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených1 770x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených54x
v Knihotéce565x
v Chystám se číst115x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech8x