Temné shledání přehled

Temné shledání https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/29018/bmid_temne-shledani-w8r-29018.jpg 3 815 815

Zvítězí láska nebo žízeň po krvi? Nová generace nemrtvých! Tajemné síly promlouvají... Záhadných úmrtí přibývá a šílenství se šíří... Na pomoc přichází armáda nemrtvých... "…snažím se předat poselství na záchranu našeho městečka, ale sama to nedokážu. Má existence je ohrožena, tak hledám pomoc v záhrobí. Dokážu se vykoupit ze spárů věčného temna?" Hon na zlo začíná...... celý text

Romány Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Dark Reunion , 1992


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temné shledání. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (61)

Michelle13
23.03.2024 3 z 5

Tato kniha je 4.díl úspěšné série a přináší vám dobrodružství v mystickém světě plném lásky, nebezpečí a nadpřirozených bytostí. Autor vytváří poutavý příběh, který navazuje na předchozí díly série a zároveň představuje nové postavy a dramatické zvraty. V této knize se vracíme do města, kde se upíři, vlkodlaci a čarodějnice zaplétají do spletitých vztahů. Hlavní postavy, které jsme již znali z předchozích dílů, čelí novým výzvám a temným silám, které hrozí rozhodujícím způsobem změnit osud všech postav. Musím říct, že příběh to není špatný, ale za mě mu prostě něco chybí. Není to nejhorší, ale není to něco co by vás vytrhlo ze židle. Nepřišlo mi, že by tam byly napínavé a emotivní momenty. Přišlo mi to hodně předvídatelné a docela podobné jako u předchozích dílů. Musím, ale zase říct, že se to čte dobře a rychle. Po tomto díle bohužel sérii dávám stranou a rozhodně nemám nutkání ji dočítat celou. Seriál miluju, ale ty knihy - to je prostě něco jiného a nechci ztrácet čas něčím co mě spíš naštve než pobaví. Myslím, že se budu asi opakovat, ale pokud bych knihy četla před seriálem a ve věku 12-15 let měla bych na to asi jiný názor.

MartinaCh27
15.10.2023 3 z 5

S každým novým dílem mě kniha baví stále více. Příběh je stále tak poutavý a zároveň odpočinkový. V tomto konkrétním díle se výrazněji uplatňuje postava Bonnie, která navazuje komunikaci s Elenou. Tato změna je osvěžující, protože kniha nepodléhá tradičnímu zápletce zamilované trojice.


Atara16
25.06.2023 5 z 5

Jupí,Elena je zpět :-) je super číst a nechat se překvapit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Temné shledání v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených1 601x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených48x
v Knihotéce556x
v Chystám se číst124x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech8x