Universalchymie přehled

Universalchymie https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503468/bmid_universalchymie-7ed-503468.png 4 69 69

Že je časoprostor zakřivený, se ví už dávno a není s tím problém. Ten nastane, až když se v něm vyskytne nečekaná chyba, drobný kaz. Nevím, proč jsem to nenechal být. Proč jsem od toho nedal pracky pryč a strkal do všeho svůj zvědavý čumák. Dominový efekt na sebe nenechal dlouho čekat. Najednou jsem byl v rychlíku, který se řítil přímo do pekla, a mně nezbývalo nic jiného, než na tu konečnou dojet. A to jen kvůli jediný pitomý otázce: Mohla středověká alchymie pohnout vesmírem? Tím mým určitě. Samostatný román... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Universalchymie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

koumes731
15.05.2024 3 z 5

Mám delší období, že potřebuju číst "jen" čtivé kusy, a tak jsem šáhl i po svém oblíbeném autorovi. Čtivé to je, což o to. Líbilo se mi to, některé nápady fajn (nevím jestli třeba schopnost hlavního hrdiny už někde v něčem byla nebo ne). Nicméně pointu jsem tušil někde ve 2/3 knihy, ten konec byl jako když najednou strašně moc zrychlíte přehrávač a .......konec. Četl jsem od autora lepší knihy, ale zklamaný nejsem. Určitě si brzy najdu další kousek co jsem nečetl a budu se těšit. Jestli se ale k této knize někdy vrátím, to nevím.

Selve
22.03.2024 5 z 5

Po dlouhé době jsem přečetl něco od pana Heteši. Knihu jsem přečetl jedním dechem, zajímavý nápad a super děj. Jen konec se mi zdál trochu divně useklý, ale i přes to se mi kniha fakt líbila a určitě si jí po nějaké době znovu přečtu.


witko
19.02.2024 3 z 5

Trošku jiný Heteša než jsem zvyklý. Bude mi trvat dlouho než to zpracuji. Myslím že umí napsat lepší příběhy, jak již ukázal.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)

23.10.2022


Citáty z knihy (8)

Mluvila zmateně s nulovou informační hodnotou.


Přežil. Kdyby nepřežil, nebudu o něm říkat, že je debil.


Dobrý den, tady Terry Trent.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Universalchymie v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených76x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit13x