Únikové hry: Bratři Grimmové - Ztraceni v pohádkovém lese přehled

Únikové hry: Bratři Grimmové - Ztraceni v pohádkovém lese https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483765/unikove-hry-bratri-grimmove-ztracen-QSy-.jpeg 5 4 4

Zvláštní vír vás vtáhl do pohádkového lesa bratří Grimmů, ale kam se podíváte, tam chybí nějaké pohádkové bytosti. V tom je asi ten háček a řešení můžete nalézt jedině vy. Zahrajte si únikovou hru se svými blízkými, pusťte si k tomu speciálně připravený soundtrack a ponořte se do světa pohádek. Tato kniha je jiná než ostatní ze série – hraním ji nezničíte! Proto si ji budete moct zahrát víckrát nebo ji předat dále. Zkrátka si užijete ještě více zábavy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Únikové hry: Bratři Grimmové - Ztraceni v pohádkovém lese. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

martina.culik
05.02.2023 4 z 5

Tato kniha se musí trochu rozebrat a pár komponent je třeba rozstříhat, ale přímo v knize je brašna, do které lze všechny tyto díly uschovat a hrát tedy opakovaně.
Je tu zajímavý systém nápověd, ale trochu mi chyběla jednotlivá řešení, aby bylo možné ověřit si správný postup. Posunout se ale lze i bez toho.


Související novinky (1)

Únikové hry = skvělý vánoční dárek + soutěž o jednu z nich

07.11.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Únikové hry: Bratři Grimmové - Ztraceni v pohádkovém lese v seznamech

v Přečtených4x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit2x

Štítky knihy

únikové hry, únikovky

Autorovy knížky

2021  90%Únikové hry: Bratři Grimmové - Ztraceni v pohádkovém lese