Umřít s úsměvem přehled

Umřít s úsměvem https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/378410/mid_harley-quinn-1-umrit-s-usmevem-PJh-378410.jpg 4 83 83

ŠPIČKA SEBEVRAŽEDNÉHO ODDÍLU ROZJÍŽDÍ SÓLOVOU DRÁHU! Jmenuje se doktorka Harleen Quinzelová, ale přátelé i nepřátelé jí říkají prostě Harley Quinn. Její naprosto a definitivně bývalý přítel Joker je sice nesporný korunní kašpar zločinu, ale Harley je zase královna Coney Islandu! A když existenci jejího malého kousku přímořského ráje ohrozí zombie apokalypsa, koho jiného zavoláte, aby nemrtvým ustřelil palici? Na nesmírně hlubokomyslných stránkách tohoto zásadního díla se nejpadouštější padouška celého vesmíru DC spřáhne s kýmkoliv počínaje svou kámoškou Poison Ivy až po největší celebrity newyorské punkové scény, a rozbije kukuč všem, kdo jí brání to pořádně rozjet – živým i nemrtvým. Pěsti sviští, kladiva dopadají, borci budou ztýráni a dámy ovládnou noc!... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Harley Quinn: Vol. 1: Die Laughing , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umřít s úsměvem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

ArkAngel
31.07.2022 2 z 5

Začátek nové řady Harley Quinn přináší zajímavější příběh, než s jakým se čtenáři potýkali v New 52. Mimozemšťan se zamaskoval za krávu, byl namletý do hot dogů a po městě se tak rozšířil zombie virus. Zrovna tahle absurdní zápletka k Harley sedí a k tomu ji sekunduje Red Tool, což je parodie na Deadpoola (který je zase parodií na Deathstrokea). Druhá půlka je pak už o něco slabší. Číst se to dá, ale pořád žádná sláva.

DennisMoore
19.01.2022 4 z 5

Tady se sešli tři lidé, kteří mají rádi Tank Girl alias Tankerku - Amanda Conner, James Palmiotti a já :) Vážně, Harley jako by Rebecce ze šíleného oka vypadla (v závěrečném trojpříběhu i vzhledově), a člověk jen čeká, kdy se na scéně objeví klokaní mutanti. Navzdory všemu, co tady Harley předvádí, a je toho opravdu hodně, tomu ale něco chybí. Možná to celé mělo být ještě o něco potrhlejší, aby mě příběh vůbec nezajímal, nebo měl(y) být příběh(y) o trochu zajímavější, abych se občas nenudil. Nesouhlasím s tím, že samotná Harley vlastní knihu neutáhne - jen to chce jí dát šanci (a tím nemyslím čtenáře, ale scenáristy).


mirec88
06.09.2021 3 z 5

Mám rád Harley Quinn. Jej výmysly a bláznovstvá v New 52 som kedysi čítal a veľmi sa mi páčili. Tak som sa tešil, čo bude v Znovuzrodení. No a... jemne som sklamaný. Je to priemerné. Občas som sa zasmial, občas ma to zaujalo viac, najmä pri tých zombie, ale čakal som od toho viac. Ďalšie časti si po tomto nekúpim.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (21.5. - 3.6.)

21.05.2018


Citáty z knihy (4)

...ani skutečný důkazy nezabrání lidem věřit v to, co se jim nejvíc hodí.


Upřímně, kdyby lidská rasa vyhynula, planeta by alespoň dostala slušnou šanci, zase se nějak zmátořit.


A hele. Někdo asi zavolal 911. Před barák právě dorazili první záchranáři...áááá....už je žerou zombie.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Umřít s úsměvem v seznamech

v Přečtených107x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených5x
v Knihotéce55x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x