Umrieť a nájsť samú seba přehled

Umrieť a nájsť samú seba
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357392/mid_umriet-a-najst-samu-seba-Ftz-357392.jpg 4 803 803

Musela jsem zemřít série

1. díl >

Anita Moorjani štyri roky trpela rakovinou, až jej 2. februára 2006 orgány v zoslabnutom tele vypovedali službu a podľa lekárov bola klinicky mŕtva. Na celých dvadsaťštyri hodín sa ocitla na druhom brehu. Tam pochopila príčiny vzniku svojej choroby, hlbší zmysel svojho bytia, aj to, ako funguje´jeho prepojenie so životom po smrti. Mala možnosť rozhodnúť sa, či zostane, alebo sa vráti späť. Rozhodla sa vrátiť a 9. marca 2006, päť týždňov po prijatí do nemocnice, kde zažila klinickú smrť, ju prepustili domov. Bola úplne vyliečená, po rakovine s metastázami v kostnej dreni a všetkých orgánoch nebolo ani stopy. Lekári to považovali za nemožné. Opakovanými vyšetreniami sa snažili dokázať, že majú pravdu, ale Anita je dodnes zdravá, cestuje po svete a prednáša.... celý text

Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: , Eastone Books
Originální název:

Dying to be Me , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umrieť a nájsť samú seba. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (210)

Agnes666
20.05.2024 odpad!

Nejodpornější knižní záležitost, která se mi dostala do ruky

Kristy.Seb
14.03.2024 5 z 5

Náboženství je jen cesta k nalezení pravdy, náboženství samo není pravda. Je to jen cesta. A různí lidé chodí různými cestami.

Lidé ztratili schopnost vidět kouzlo v životě. Nesdílí údiv ani nadšení z okolí- a že života samotného. Vypadalo to, že jsou spoutáni rutinou a myslí jen na to, co dalšího teď musí udělat. Všichni jsou natolik zandeprázdnění tím, jak pořád něco dělají, že zapomínají prostě jenom žít v přítomném okamžiku.

Neříkám, že se vesim souhlasím a že jsem vše pochopila. Ale rozhodně souhlasím s tím, jak jsou lidé neustále okolním světem neustále tlačeni do nějakých "pravidel". Ten tlak z okolí je příšerný.


Zemlja
14.01.2024 2 z 5

Kdo už dávno četl knihy R. Moodyho, asi nebude překvapený. Je však dobré ukazovat, že uzdravuje "příroda", respektive člověk sám, jeho duševní síla a chuť něco změnit. Pro část čtenářstva fandící západní medicíně to ale určitě bude nepřijatelné.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Umrieť a nájsť samú seba v seznamech

v Právě čtených25x
v Přečtených1 218x
ve Čtenářské výzvě121x
v Doporučených111x
v Knihotéce340x
v Chystám se číst650x
v Chci si koupit154x
v dalších seznamech12x