New Avengers: Útěk přehled

New Avengers: Útěk https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274880/mid_new-avengers-utek-uHE-274880.jpg 4 44 44

Dokonce i když se Nejmocnější hrdinové světa rozpadli, pořád je na světě mnoho hrozeb, které jsou příliš velké pro jediného superhrdinu. Když v přísně střeženém vězení známém jako Raft vypukne vzpoura, která se promění v masový superpadoušský útěk, musí se dát dohromady neobvyklá skupina hrdinů. Připravte se na setkání s novým týmem Avengers!... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , Hachette
Originální název:

New Avengers: Breakout , 2006


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize New Avengers: Útěk. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

ludek.n
06.02.2024 3 z 5

„Skupina neobyčejných lidí... lidí, které by vás ani náhodou nenapadlo spojit do jednoho týmu. Lidí, ochotných odložit stranou své osobní zájmy a problémy. Lidí, kteří automaticky dělají to, v čem jsou nejlepší, kteří si nedají oddech, aby uvažovali o hrozivosti situace, ve které se ocitli.“ Brian Michael Bendis musel napřed kapitolu největších hrdinů světa Avengers ukončit (viz UKK Avengers: Rozpad), aby mohl začít spřádat plány pro New Avengers. Nový tým, ale staří hrdinové. Zpočátku mi to přišlo strašně zmatené, pak se dějová linka zdánlivě projasnila, jenže to nevydrželo dlouho a byl to zase zmatek nad zmatek, a na dovršení všeho otevřený konec s douškou „pokračování příště“ (ale nejspíš nikdy). Takže další ultimátní ochutnávka, která nabila zbraně slepými náboji. To jí samozřejmě nebrání být pořádně drsnou a temnou ouverturou, která někde cestou sebrala i nějaký ten intelektuální podtón. Přiznávám, že mi Bendisovo klamání nepřítele mnohdy nedávalo smysl (možná proto, že rozpoznat přítele od nepřítele, je občas docela oříšek, o tajemných náznacích ani nemluvě). Nebýt to tak parádně nakresleno, asi bych před tímhle dobrodružstvím utekl už někde v první třetině. David Finch mě ale přikoval do sedačky s takovou bravurou, že jsem vydržel až do finále a nevynechal jediný panel.

ArkAngel
11.07.2022 3 z 5

Jde vidět, jaké hrdiny má Bendis v oblibě, protože velkou část z nich použil v Tajné válce i New Avengers, kteří jsou časově zasazeni za ní. Od Rozpadu uplynulo půl roku a hrdiny čeká další katastrofa - z vězení pro superpadouchy uniklo přes čtyřicet z nich a je na čase, aby vznikla nová sestava Avengerů. Příběh jako takový funguje, byť to není žádná extra zábava. Slušný začátek nového týmu, který je pěkným osvěžením po klasické partě.


Atak
04.10.2020 4 z 5

Netradiční sestava Avengers, zábavné jako vždy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha New Avengers: Útěk v seznamech

v Přečtených56x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce41x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech2x