Ukrajina: Rozhovory, mýty a fakta přehled

Ukrajina: Rozhovory, mýty a fakta https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499596/bmid_ukrajina-rozhovory-myty-fakta-xqA-499596.jpg 4 10 10

Všechno, co potřebujete vědět o válce na Ukrajině. Vpád ruských invazních vojsk na Ukrajinu šokoval celý svět. Kde leží společenské a historické příčiny tohoto konfliktu? Jak do událostí zapadá politická kariéra prezidentů Putina a Zelenského? A jak bude vypadat budoucnost Evropy? Na tyto otázky v rozhovorech s Petrem Horkým hledají odpovědi bývalý ministr zahraničí Cyril Svoboda, expertka na jadernou energii Dana Drábová, válečná novinářka Lenka Klicperová a řada dalších významných osobností.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ukrajina: Rozhovory, mýty a fakta. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Lucienka
06.05.2023 5 z 5

Díky těmto sebraným rozhovorům s odborníky jsem si udělala přehled, jak to s Ukrajinou a Ruskem v dějinných i jiných souvislostech je. Petr Horký mě dříve zaujal jako cestovatel a nyní mě přesvědčil i o dalších svých kvalitách.

ErikaJ
12.02.2023 4 z 5

Vše, co jsem si potřebovala ještě ujasnit o napadení Ukrajiny okupantským Ruskem, v čem jsem tápala a co mi nebylo třeba tak úplně jasné, jsem nalezla v této knize. Rozhodně nemůžu souhlasit s tím, že by byla zbytečná.


momo67
11.02.2023 1 z 5

Podľa komentára od hu_87 som čakal niečo iné. Tá kniha je úplne zbytočná. Hviezdičku som dal iba za ten posledný rozhovor. Všetko ostatné sa dennodenne premieľa v oficiálnych médiách a čítať to je zbytočné. Ak sa chcete niečo bližšie dozvedieť o minulosti a súčasnosti Ruska a Ukrajiny odporúčam knihu britskej novinárky Anny Reidovej Krajina na okraji a všetky knihy Tima Marshalla. Nedávno bol škandál s výrokom slovenského ministra zahraničia, že naši susedia môžu mať územné nároky. Odporúčam prijať ukrajinské jazykové zákony a vyskúšať čo sa stane. Asi to nebude Slotove obľúbené "do tankoch na Budapešť".

všechny komentáře

Související novinky (1)

Nalezení, Poslední hřebík a další knižní novinky (37. týden)

11.09.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ukrajina: Rozhovory, mýty a fakta v seznamech

v Přečtených14x
v Doporučených4x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x