Hlas měsíčního svitu přehled

Hlas měsíčního svitu
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/159701/hlas-mesicniho-svitu-159701.jpg 4 211 211

Údolí stínů série

< 4. díl >

Již počtvrté se vracíme do Údolí stínů, tábora pro teenagery s nadpřirozenými schopnostmi… …tábora plného upírů, vlkodlaků, víl a čarodějek, kde se Kylie Galenová snaží zjistit, kým je. Teď už konečně zná pravdu! Stejně ale zbývá spousta otázek, které se jí honí hlavou. Nemá ponětí, jak se svým dědictvím naložit, jak využít své zvláštní schopnosti. Stále ještě váhá, komu dát srdce. Derekovi, který jí konečně vyznal lásku? Nebo Lucasovi, který je však – jak se zdá – víc oddaný svým přátelům než jí? Navíc Kylii ohrožují temné síly, jež jí usilují o život. Zjevuje se jí další duch, jenž u ní hledá pomoc. Tentokrát je to ale duch člověka, kterého Kylie dobře zná a který… není mrtvý! Umí snad Kylie mluvit s dušemi lidí a zachránit je před smrtí? Ze zkušenosti moc dobře ví, že to nebude mít jednoduché. Kylie se musí brzy rozhodnout: má zůstat s přáteli v táboře Údolí stínů? Nebo bude muset odejít a svěřit se do rukou osudu? ... celý text

Horory Fantasy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Whispers at Moonrise , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlas měsíčního svitu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Babu002
01.03.2021 4 z 5

Super díl. Lepší než předchozí. Ale abych pravdu řekla, přišlo mi to zdlouhavé. Stačily by mi tři díly.

marie2577
28.09.2020 4 z 5

Napínave a zajímavé.. Nenudím se..????


Nikidree
15.06.2017 4 z 5

Jelikož jsem se k tomuto dílu dostala až po dlouhé době, musela jsem se při čtení rozpomínat, co se stalo v prvních dvou dílech. To se mi povedlo a k mému překvapení jsem přečetla celou knihu za den. Bohužel jsem při čtení zjistila, že je to pro mě už moc přesycené "starostmi" teenagerů. Některé věci jsou na můj vkus až moc vystupňované.
Od od prvního dílu se řeší dvě věci: 1) Derek nebo Lucas? a za 2) Co je Kylie zač ? Musí se autorce nechat, že i přes to je schopná do každé knihy zasadit děj, co má hlavu a patu a udrží mě, náročného čtenáře, u čtení. Bohužel tu však bylo několik pasáží, které jsem se snažila přetrpět.
Prostě mi bylo proti srsti, že je Kylie schopná i při velkém nebezpečí myslet na tom, jaké má trápení s Lucasem a kdesi cosi. Nebo jak se z něčeho pořád obviňuje, jak se strachuje a zároveň si sama snaží namluvit, že jako Spasitelka přeci musí pomoct atp.
I přes to všechno se mi kniha líbila a mohu ji doporučit :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hlas měsíčního svitu v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených365x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených29x
v Knihotéce171x
v Chystám se číst58x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech8x