Učíme naše dítě mluvit přehled

Učíme naše dítě mluvit https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/200378/ucime-nase-dite-mluvit-200378.jpg 4 6 6

Není vám lhostejné, jak vaše dítě mluví? Nejste si jistí, zda děláte dost pro vývoj řeči vašeho dítěte? Zdá se vám, že řeč vašeho potomka není v pořádku? Věnujete se dětem a potřebujete podrobné instrukce a rady? Pracujete s dětmi a nevíte, jak rozvíjet jejich řečové dovednosti? Na tyto a další podobné otázky by vám měla tato příručka umět odpovědět. Knížka je věnována nejen všem aktivním a tvořivým rodičům, jimž není lhostejné, jak jejich děti mluví, ale také všem profesionálům, kteří se zabývají vývojem dítěte, s dětmi pracují a jejich schopnosti rozvíjejí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Učíme naše dítě mluvit. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Edeltruda
11.02.2020 4 z 5

Kniha je napsána srozumitelně a stručně vzhledem k tomu, kolik informací a z kolika oblastí obsahuje. Zdá se mi ale, že na některých místech prezentuje autorka spíš své názory a pocity než potvrzená fakta. Nejvice proto na knize oceňuji bohatý sborník hříček, říkanek, básniček a písniček k všestrannému rozvoji dítěte.

Makaja
18.03.2019 3 z 5

Zcela subjektivně hodnotím podle toho, co pro mě bylo a nebylo použitelné, co se osvědčilo a přineslo ovoce, což bylo něco přes polovinu knížky... proto 3 hvězdy.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Učíme naše dítě mluvit v seznamech

v Přečtených6x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce8x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit4x