Učebnice zavařování a konzervace přehled

nehodnoceno
Učebnice zavařování a konzervace
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53074/bmid_ucebnice-zavarovani-a-konzervace-H58-53074.gif 0 0 0

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ovoce a zeleniny.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Učebnice zavařování a konzervace. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Učebnice zavařování a konzervace v seznamech

Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)


Štítky knihy

ovoce zelenina zavařování a nakládání potravin konzervace a sterilace potravin

Autorovy další knížky

Jan Jílek
česká
1999  73%Příprava kvasu na výrobu slivovice
2001  0%Učebnice zavařování a konzervace