Skrytá těla přehled

Skrytá těla https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/282978/bmid_skryta-tela-hKk-282978.jpg 4 342 342

TY (You) série

< 2. díl

Joe Goldberg, šarmantní antihrdina s vražednými sklony, se i ve svém dalším příběhu snaží najít dokonalou lásku. Za každou cenu. Když Joe za tragických okolností přišel o svou přítelkyni Beck, dospěl k zoufalému přesvědčení, že už nikdy nebude schopen milovat. Pak ale začala v jeho knihkupectví pracovat Amy Adamová a Joe zjišťuje, že se ve svém chmurném úsudku mýlil. Je svou novou kolegyní posedlý, přestože (nebo protože?) představuje pravý opak Beck – nesnáší Twitter, dokonce ani nemá e-mailovou adresu a na internetu o ní není jediná zmínka. Joe je uchvácen. Než však stačí Amy požádat o ruku, dívka zrádně zmizí a zanechá po sobě jen několik mlhavých stop. Ty stopy vedou do Los Angeles. Tam se Joe nikdy v životě nechtěl vydat! Úplně cítí, jak v něm pouhé pomyšlení na to příšerné město probouzí šílenství. Touha najít zrádkyni a pomstít se jí za způsobené příkoří je ale silnější, a tak se Joe brzy ocitá v mučivé přítomnosti podivných existencí, kterých je LA plné. U některých dokonce Joe nabude přesvědčení, že bez nich by byl svět lepším místem... Jedna osoba se však z tohoto panoptika vymyká: chytrá, krásná a bohatá Love Quinnová. Možná by se mohla stát Joeovou vstupenkou do světa vyvolených. Možná by mohl díky ní překonat svou smutnou minulost. Ale možná je Love jen další dočasnou zastávkou na Joeově namáhavé cestě k nalezení té pravé. Tohle nikdo neví. Nejspíše ani Joe.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

Hidden Bodies , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skrytá těla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (114)

Oksalakka
28.08.2023 5 z 5

Takový mix Dextera, Carla Hiaasena a Míň než nula od Bretta Eastona Ellise, mrazivý a přitom proklatě (až leckdy krutě) zábavný komentář fungování Los Angeles a hollywoodské mašinérie. Dobrá znalost americké popkultury výhodou (a koho neznáte, toho si vygooglíte). Snad jen ty rozhovory před likvidací Goldbergovi nepohodlných lidí byly občas až moc natahované. Rozhodně doporučuji!

Thalin
20.08.2023 2 z 5

První díl mě kdo ví jak neuchvátil, ale docela dobře se to četlo a taky jsem viděla seriál a tak mě zajímala knižní podoba. A i proto jsem se pustila do druhého dílu. Tenhle díl mi ale vůbec nesedl. Přišlo mi to psané úplně jinak. Joe je tu ještě větší analytik a kritik, který v duchu škatulkuje každého podle pár slov nebo gest. Dělal to i v jedničce, ale tady se to akorát víc stupňuje. Navíc je pokrytecký a povýšený a každého, kdo není dle jeho gusta (takže jako on) ihned tituluje nadávkami. Asi aby je shodil, ale jen to víc shazuje sebe a ukazuje to víc na jeho snobismus a dost mi tím nadáváním lezl na nervy. Obecně je tu dost vulgární a mě se to nelíbilo. Joe je sice psychopat, ale rozhodně ne sympatický a charismatický, jak by člověk čekal.
Seriálový Joe mi zkrátka nepřišel jako takový vůl. Ostatní postavy jsou ploché, nudné a někdy až otravné. Nebavilo mě to, místy mě děj nudil a jindy zase štval. Joe tu vraždí pomalu ze sportu a až absurdně mu to prochází. Dobře se to čte, to je vcelku pozitivní, ale jinak mě tenhle díl dost zklamal.


Veronika33
11.04.2023 4 z 5

Dlho som odkladala prečítanie tejto knihy, napriek tomu, že prvý diel Ty sa mi veľmi páčil. Rozhýbalo ma, že som si chcela konečne pozrieť druhú sériu na Netflixe ( a teda niečo úplne iné ako kniha). Kniha sa mi v podstate páčila až na približne 50 strán uprostred, ktoré boli nudné a monotónne. Najviac ma asi vytáčal Forty. Prípadné preložené ďalšie diely si asi odpustím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Skrytá těla v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených457x
ve Čtenářské výzvě75x
v Doporučených16x
v Knihotéce214x
v Chystám se číst180x
v Chci si koupit44x
v dalších seznamech4x