Ty nejsi můj Romeo přehled

Ty nejsi můj Romeo https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481225/bmid_ty-nejsi-muj-romeo-VHb-481225.jpeg 4 455 455

The Game Changers série

1. díl >

Všechno to začíná nevinnou lží na Valentýna. Kamarád mi domluvil rande naslepo. Čekám zadumaného introverta, ale místo toho tam sedí neskutečně žhavý týpek s hříšnýma jantarovýma očima. Nějak se stane, že nakonec skončíme v jeho podkrovním bytě. Dávám to za vinu ginu s tonikem. Další den ráno se dozvídám, že je to Jack Hawke – profesionální rozehrávač a „zlý chlapec“ s temnou minulostí. Když mi dává podepsat prohlášení o mlčenlivosti, je to pro mě varování, že tenhle chlap rozhodně není nic pro mě. Podepisuju se jako Julie Kapuletová a čekám, že tím to mezi námi končí. Proč by měl slavný fotbalista s ocelovými svaly hledat knihovnici z malého města? Jenže Jack se neustále objevuje na místech, kde bych ho vůbec čekala. Když už jsem si jistá, že jednou provždy zmizel a už ho nikdy v životě neuvidím, zničehonic nakráčí do našeho amatérského divadelního spolku a získá roli Romea. A kdo myslíte, že hraje Julii? A jak má obyčejná, téměř nevinná dívka vzdorovat muži, jako je on? Bude Jack nakonec mým skutečným Romeem… anebo mi ten úžasný fotbalista jenom zlomí srdce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Not My Romeo , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ty nejsi můj Romeo. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (88)

Hethera
17.04.2024 3 z 5

Knihy od autorky jsem zatím přečetla 3 a musím říct, že tahle mě zaujala nejméně, druhý díl se mi líbí víc. Určitě je to ale dobrá volba, pokud chcete něco opravdu oddechového a nenáročného. Je to fajn knížka, pokud si chcete odpočinout od starostí nebo od knih s náročnějšími tématy.

Erinien
25.02.2024 3 z 5

Tak, tohle bylo vážně naposledy co jsem vstoupila do řeky Ilsa Madden-Mills. Prostě mi v tom něco nesedí, snad ta americká jižanská natura? Ještě pořád jsem na to nepřišla. Jinak pěkná průměrná romantická oddechovka.


princesse
31.01.2024 4 z 5

Tak tohle byl cukrkandl jak má být. V některých pasážích mě oba hlavní hrdinové opravdu štvali a nejsem si jistá, že by to tak bylo i ve skutečnosti, ale dalo se to. Čtivé to bylo a věděla jsem do čeho jdu. Oddech mezi těžšími tématy, takže nejsem zklamaná. Pokud si chcete odfrknout od všedních starostí a shonu, tak do toho.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (38. týden)

19.09.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ty nejsi můj Romeo v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených630x
ve Čtenářské výzvě52x
v Doporučených22x
v Knihotéce262x
v Chystám se číst150x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech6x