Tvář v okně přehled

Tvář v okně https://www.databazeknih.cz/img/books/85_/85137/tvar-v-okne-85137.jpg 3 20 20

Tři strašidelné příběhy, plné tajemných a nadpřirozených jevů. 1) Tvář v okně - Jedna přízračná tvář za oknem prázdného starého domu vyvolá sama o sobě strach, ale když se stanete svědky dalších děsivých zjevení, je zřejmé, že uvnitř se děje něco mimo lidské chápání. 2) Vzkazy ze záhrobí - Kdykoliv se nová spolužačka Kate stane terčem šikany ostatních studentů, zasáhnou temné síly z nadpřirozeného světa. Neviditelná ruka píšící tajemné vzkazy na tabuli je pouze jedním z mnoha článků strašidelného řetězce událostí, které se brzy začnou vymykat kontrole. 3) Hodiny zkázy - Ryan se těšil na výlet do Evropy celou věčnost. Vždyť jel do země,kde vyrůstal jeho otec! Alpy však sevřely Ryana v ledové náruči, a to ještě nevěděl nic o dávném prokletí otcova rodu... Příliš strašidelné - nečti ve tmě!!!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvář v okně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Metla
10.02.2019 2 z 5

Knížku jsem vzala za pár šušní k jiným titulům, ale nebyl to dobrý kauf - postrádala jsem totiž informaci, že se jedná o horory pro nezletilé čtenáře. Všechny příběhy bez výjimky jsou velmi naivní, nevěrohodné, co se týká průběhu událostí i chování jedinců, s mizernou či nulovou psychologií postav (ať už se jedná o dětské hrdiny či dospělé přicmrndávače). Naštěstí je knížka tenká, texty jednoduché, není nad čím přemýšlet, k tomu velká písmena, kupodivu bez ilustrací, za pár hodin jsem vše měla za sebou. Nechám "Tvář v okně" dekádu ležet v zadních řadách knihovny a třeba ty horůrky jednou docení má ratolest.
Čtenáři ve věku +/- 12 let mohou klidně ignorovat mnou připlácnutý (pod)průměr a začíst se. Neměli by však brát vážně nápis na zadní obálce: "Nečtěte za tmy - příliš strašidelné!", správně to má být: "Nečtěte za tmy - neuvidíte na písmenka!"

PeM
23.08.2017 2 z 5

Tvář v okně - tohle se velmi slušně rozjelo a.....v půlce se to nějak začalo rozbíjet, když vyšlo najevo, co za tím je (pro mě velké zklamání, určitě by se to dalo vymyslet líp, strašidelněji)..., Vzkazy ze záhrobí - tohle byl maximálně šálek mojí kávy - opravdu skvělé, byla jsem napnutá jak kšandy až do konce, nu a Hodiny zkázy jsem jen letmo přelítla. Tenhle styl příběhů prostě nečtu....


Shimy
12.07.2017 3 z 5

I přesto, že mi přišlo takové divné, že hlavními postavami byly pokaždé děti, tak i tak se mi kniha docela líbila, příběhy byly pokaždé něčím zvláštní a zajímavé.
První povídka Tvář v okně se mi hodně líbila, ale nejvíc z knihy se mi asi líbily Vzkazy ze záhrobí, u nich jsem byla stále napnutá, co se z toho vyklube. A Hodiny zkázy, ty byly podle mě asi nejslabší povídka, ale i přesto, hodně zajímavě vymyšlený nápad na povídku.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tvář v okně v seznamech

v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce7x
v Chystám se číst1x