Tvář bez masky (Skutečnost a sen) přehled

Tvář bez masky (Skutečnost a sen) https://www.databazeknih.cz/img/books/78_/78746/bmid_tvar-bez-masky-BcU-78746.png 4 34 34

Název a podtitul Skutečnost a sen vystihuje obsah této knihy: Ladislav Pešek obnažil svou tvář, srdce i duši a vzpomíná a uvažuje nad svým životem, nad tím, proč a jak se stal hercem. Přemýšlí spolu se Zdeňkem Hedvábným, který knihu literárně zpracoval o poslání a smyslu svého života. Kniha názorně ukazuje, že ani v herectví nestačí jen talent. že vyžaduje tvrdou práci, která jedině přináší výsledky,jež přetrvávají jako svědectví doby i jako poslání a výzva pro další generace.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tvář bez masky (Skutečnost a sen). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Belanna
28.08.2022 5 z 5

Pohled do myšlenek a duše jednoho z nejznámějších herců naší doby. Pan Pešek tu bez příkras vyznává, jak těžký a tvrdý je život herce.

andrii24
05.04.2019 4 z 5

Cesta do hlubin duše múzy nejvyšší, markýzy Thálie. Herec, a jistěže i člověk zlatý. Sůl prken, co svět znamenají. Laskavý, trpělivý, pokorný. Vznosný "zahradník" ducha. Jiskří, zkypří jevištní prach. Zbystří, rozsvítí hlediště tvář.


4444913
02.04.2019 4 z 5

Knihy této edice jsou velmi kvalitní a solidně pojaté.Není to pro někoho kdo hledá veselé historky z natáčení ale má rád hlavně divadlo a něco o tom ví.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tvář bez masky (Skutečnost a sen) v seznamech

v Přečtených42x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce71x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x