Milenka Henricha VIII. Druhé dievča Boleynovcov přehled

Milenka Henricha VIII. Druhé dievča Boleynovcov https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/164980/milenka-henricha-viii-druhe-dievca-boleynovcov-164980.jpg 5 195 195

Mary Boleynová prichádza na dvor Henricha VIII., vlastne ešte v detskom veku a vzápätí ju vydajú za iba o čosi staršieho Henrichovho dvorana a priateľa. To však neprekážalo kráľovi, aby si ju vyvolil za svoju milenku. Dvoranské rodiny Boleynovcov a Howardovcov v tom vidia príležitosť na zväčšenie svojho vplyvu a majetku. Mary sa stáva nástrojom krutej mocenskej hry, do ktorej jej príbuzní čoskoro zapoja aj jej staršiu a ambicióznejšiu sestru Annu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Remedium
Originální název:

The Other Boleyn Girl


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Milenka Henricha VIII. Druhé dievča Boleynovcov. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

modroocko
02.03.2024 4 z 5

Knihu jsem si přečetla po shlédnutí filmu, který mne hodně zaujal. Kniha se mi četla dobře, nikde děj nevázl a celkově mne období vlády Jindřicha VIII. zajímá, nejspíš si přečtu nějakou další knihu této spisovatelky.

Lucif
28.01.2024 2 z 5

Nedočetla jsem. Místy zajímavá, docela dobře se to četlo, ale pak už to bylo moc zdlouhavé a vlastně pořád to samé.. nahlédla jsem dál a ještě kousek dál a nějak neměla chuť to dočíst .. 3/4 knihy přečteno, nemyslím si, že se k tomu vrátím, určitě ne v nejbližší době, protože jsem narazila na zajímavější knihy.


Siwan
16.09.2023 4 z 5

Velmi pěkné, před lety jsem viděla film, který se mi líbil moc a řekla bych, že je to jeden z mála, který vystihl knihu a dobu stejně dobře jako kniha.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Milenka Henricha VIII. Druhé dievča Boleynovcov v seznamech

v Přečtených264x
ve Čtenářské výzvě27x
v Doporučených23x
v Knihotéce134x
v Chystám se číst144x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech4x