Tři vyvolení přehled

Tři vyvolení
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435682/bmid_tri-vyvoleni-X6y-435682.jpg 4 1533 1533

Druhá kniha TŘI VYVOLENÍ začíná přesně tam, kde skončila kniha první, na pobřeží Západního moře o necelých sedm hodin později... Pistolník Roland je přepaden a zraněn. Spalován horečkou postupuje podél pobřeží a nachází troje dveře. Dveře do současných světů, odkud si do Středosvěta přivádí nové společníky, kteří ho budou provázet na dlouhé cestě k Temné věži.... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský
Originální název:

The Drawing of the Three , 1987


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tři vyvolení. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (183)

M.i.k.e
včera 4 z 5

Bude to možná znít jako svatokrádež, ale Pistolník mě bavil o chloupek víc. Tři vyvolení mají hned několik opravdu napínavých pasáží, které jsem zhltnul na první dobrou, ale také mají pasáže zdlouhavé, kde se jen povídá a za mě se to nikam neposouvalo. Podobně jako kolegu Slezadava mě navíc šokoval začátek a až do konce sem se s tím nebyl úplně schopen srovnat. Předpokládám, že knihu docením až budu mít za sebou i zbytek, ale teď bych druhému dílu dal na desítkové škále tak sedm bodů.

Lucuschka
18.04.2024 4 z 5

Druhý díl je mnohem lepší a přehlednější než předchozí díl :) Má svůj děj a hlavně příběh za kterým jde... Těším se na třetí díl a rovnou se do něj začtu, dokud jsem plná zvědavosti, jak bude Rolandova pouť pokračovat ;)


Slezadav
04.03.2024 3 z 5

Tři vyvolení jsou pro mě velmi problematická kniha ke zhodnocení. Některé pasáže byly napínavé a strhující, jiné jsem četl zcela bez zájmu a jen čekal, až budou za mnou. Stále nevím, jak se postavit k události na začátku knihy, která mě šokovala a mírně vzala vítr z plachet. Celý zbytek knihy tím pocitem pak byl ovlivněn. Pro spoustu lidí jeden z nejlepších dílů série, pro mě však patřil k nejslabším. I tak se ovšem jedná o dobré čtení, které mě neurazilo a jsem přesvědčen o tom, že až budu číst Temnou Věž po druhé, tak si Tři Vyvolené vychutnám daleko více, než při prvním čtení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (5. týden)

26.01.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tři vyvolení v seznamech

v Právě čtených22x
v Přečtených2 140x
ve Čtenářské výzvě65x
v Doporučených138x
v Knihotéce780x
v Chystám se číst193x
v Chci si koupit65x
v dalších seznamech11x