Tři banány aneb Petr na pohádkové planetě přehled

Tři banány aneb Petr na pohádkové planetě
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/243919/mid_tri-banany-243919.jpg 5 26 26

Její hrdina, žák 2. B Petr Pánek, se dostane v začarovaném výtahu na pohádkovou planetu, kterou mohou navštívit jen ti, kteří nezapomněli pohádky. Zatímco zde Petr prožívá různá dobrodružství, jeho tatínek ho marně hledá raketou po vesmíru. Kniha byla oceněna v umělecké soutěži k výročí vzniku ČSR, v SSSR byla zfilmována.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tři banány aneb Petr na pohádkové planetě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

marketa3815
20.07.2023 5 z 5

Tuhle knížku přečetla před rokem naše tehdy prvňačka třikrát. Tyhle prázdniny ji čte znovu. Většina dětí si v ní něco najde - imaginaci, sci-fi, pohádku, šifrování. Máme nějaké staré vydání. Spolu s Lentilkou pro dědu Edu dceřina nejoblíbenější prázdninová knížka.

Nurse_Jitka
03.02.2022 4 z 5

No, co o téhle knížce říci...Milovala jsem ji...možná proto,že jsem ji v dětství četla jen jednou...v knihovně jsem na ní narazila asi omylem a po prvním čtení jsem jí tu už nikdy nenašla...Teď vyšla znovu a já vím,že je to ÚPLNĚ něco jiného...copak jsme my znali internet a podobné věci? Ne,ne,ne,já chápu,že se snaží knížku v novém vydání přiblížit dnešním dětem,ale ne,není to moje vzpomínka...Mám srovnání,povedlo se mi koupit i to vydání,které jsem četla jako dítě...a srovnávám...


Turlogh
24.01.2021 5 z 5

Z.K.Slabý v nejlepší formě. Sice to není přece jenom taková extra pecka jako třeba Pohádkový detektiv Břetislav Hostivít anebo Bukukururuna, ale přesto pohádkový příběh pro děti na nejvyšším levelu. Navíc okořeněný sci-fi pohádkovou tématikou. Vřele doporučuji. Howgh.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tři banány aneb Petr na pohádkové planetě v seznamech

v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x