Toto leto hovorím ÁNO! přehled

Toto leto hovorím ÁNO!
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445798/bmid_toto-leto-hovorim-ano-zY3-445798.jpg 4 66 66

Rachel sa vždy sústredila iba na školu a dobré známky. Nič iné ju nezaujímalo. Zanedbávala pritom to, čo si má tínedžerka na strednej užiť najviac – prvé lásky, párty a výlety s kamošmi. Tesne po maturite si Rachel uvedomí, že pred odchodom na výšku má jediné leto, aby to napravila. Musí ho využiť naplno. Vďaka starej motivačnej knihe sa začne sama seba pýtať, aké by bolo hovoriť na všetko ÁNO! A presne to aj vyskúša. Toto leto povie ÁNO nielen príležitostiam, ale aj chybám, starým priateľstvám a dovtedy nepoznanému svetu randenia, bezstarostnosti a nových obzorov. To všetko ju už navždy zmení.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Say Yes Summer , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Toto leto hovorím ÁNO!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

E.T.007
05.06.2023 3 z 5

Pohodové čítanie. Prvá tretina knihy je trochu nezáživná, potom sa to konečne trochu rozbehlo a celkom ma to bavilo. No stále mi tam chýbalo viac šťavy, ak to mám tak napísať. Knihu by som zaradila do kategórie neurazí, ale ani nenadchne. Ako oddychovka však môže byť.

pavlusci
25.07.2022 5 z 5

Tohle jsem potřebovala. Hezká letní romantika, lehce předvídatelná, ale moc hezky napsaná. Sympatická mi byla jak Rachel, tak i vedlejší postavy. Moc hezká knížka.


Erika017
31.03.2022 3 z 5

Nebylo to úplně hrozné, ale nejlepší to taky nebylo. Řekla bych taková průměrná knížka. Četla jsem už lepší knihy, ale jak se říká: ,,Umřít to nedá." Takže pokud nemáte co číst a sáhnete po této knize, nečekejte nic moc extra, ale číst se to dá.

Řekla bych, že je to taková ta knížka, kterou
si přečtěte a za měsíc si ji už nepamatujete.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (33. týden)

09.08.2020


Knižní novinky (30. týden)

19.07.2020


Citáty z knihy (4)

... Kdybych jim oznámila, že chci jít na opravdový večírek se svými vrstevníky, nejspíš by je radostí kleplo a vůbec bych se nedivila, kdyby se dokonce nabídli, že nám zaplatí sud.


S každou volbou se nutně pojí nějaké náklady obětovaný příležitosti. Říkat ano není zadarmo. Když jsi odmítala chodit a klukama a na večírky, otevírala jsi náruč vlastní rodině, kamarádům a svým povinnostem. Naučit se, kdy a hlavně čemu říkat ne, je pro život taky dost důležité.


Někdy jsou prohry důležitější než vítězství


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Toto leto hovorím ÁNO! v seznamech

v Přečtených91x
ve Čtenářské výzvě5x
v Knihotéce103x
v Chystám se číst72x
v Chci si koupit26x
v dalších seznamech2x

Autorovy knížky

2020  70%Tohle léto říkám ano