To není můj problém přehled

To není můj problém https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478178/bmid_to-neni-muj-problem-N2e-478178.jpg 4 59 59

Dokáže vyřešit problémy všech, jen svoje vlastní ne. Aidden má spoustu problémů, které sama nedokáže vyřešit – její jediný kamarád se jí vzdaluje, její máma pije a jí samotné docházejí výmluvy do školy. Ale když jedné z jejích spolužaček hrozí, že se zhroutí pod množství úkolů, které si nabrala, napadne Aidden jednoduché řešení – drobné postrčení ze schodů, vyvrtnutý kotník a je po problémech. Tedy skoro, protože vzápětí se začnou hlásit další spolužáci, kteří potřebují její pomoc. A tak se klienti hrnou jeden za druhým a její život je najednou plný drobných „zobchodovatelných“ laskavostí, dobrodružství i šance na lásku.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Not My Problem , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize To není můj problém. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

lapetitedeny
23.06.2023 4 z 5

To není můj problém - příběh o holce, která má sama spoustu problémů, ale raději řeší ty svých spolužáků. Ty totiž na rozdíl od těch svých vyřešit dokáže.

Skvěle napsaná contemporary, která otevírá některá vážná témata a přesto není úplně heavy. Romantická linka je spíš v pozadí, ale přitom je uvěřitelná a chemie mezi postavami funguje moc dobře. Navíc je to díky tomu ideální kniha pro všechny, co tvrdí, že se nedokážou vcítit do lesbických postav (právě na základě té sexuální orientace) - Aideen jim totiž dokáže, že je to nesmysl, protože má jako postava spoustu vrstev a pocitů a to, že má ráda holky, na tom nic nemění.

P. S. Pokud už máte To není můj problém přečtenou a líbila se vám, pak se rozhodně pusťte i do The Falling in Love Montage od té samé autorky, ta je totiž ještě lepší!

lejera
23.06.2023 3 z 5

Kniha mě zaujala už podle názvu, po přečtení anotace jsem se do knihy nadšeně vrhla. Ale asi jsem očekávala trošku něco jiného. Kniha nebyla špatná, ale příliš mě nenadchla (musím dodat, že nejsem cílová věková skupina). Hlavní hrdinka se zabývá problémy ostatních spolužáků, snaží se je "řešit" jak jen umí. Sama má problémů až nad hlavu. Téma je aktuální, do děje jsou zakomponovány různé problémy, se kterými se teenegeři mohou setkat. Příběh byl čtivý, taková nenáročná oddychovka.


Damonka12
24.12.2022 3 z 5

3,5 kniha se velmi dobře čte a příběh je dobře vymyšlený. Nelíbil se mi ale konec, byl takový polo otevřený a to já moc nemusím.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (6. týden)

06.02.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha To není můj problém v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených70x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených1x
v Knihotéce102x
v Chystám se číst77x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech2x