Tisíc chlapčenských bozkov přehled

Tisíc chlapčenských bozkov https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337057/bmid_tisic-chlapcenskych-bozkov-0Rf-337057.jpg 4 592 592

Rune pochádza z Nórska. Má päť rokov a nepáči sa mu, že sa musí s rodičmi presťahovať do Ameriky, kde jeho otec dostal prácu. Po príchode sa však zoznámi s rovesníčkou Poppy a jeho život je hneď ružovejší. Rodí sa medzi nimi hlboká náklonnosť, každú voľnú chvíľu trávia spolu, je z nich nerozlučná dvojica. Poppy však nadovšetko miluje aj svoju babku, ktorá jej pred odchodom na večnosť daruje obyčajný zaváraninový pohár plný papierových srdiečok. Má si na ne zaznamenať tisíc najkrajších bozkov, ktoré raz v živote dostane. Prejde desať rokov a Rune sa s rodičmi – zasa nerád – vracia do Osla. S Poppy si sľúbia, že budú každý deň v kontakte. Ona sa však zakrátko odmlčí a záhadne kamsi zmizne. Neodpovedá na maily, nedvíha telefón. Čo sa stalo? Oklamala ho? Našla si niekoho iného? Veď sa predsa mali radi! Rune zatrpkne a zanevrie na celý svet. A keď po čase opäť prichádza do Ameriky, dozvedá sa pravdu. Tá sa mu však páčiť nebude...... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (SK)
Originální název:

A Thousand Boy Kisses , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tisíc chlapčenských bozkov. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (218)

Ivka14
12.04.2024 3 z 5

Myslím, že můj hlavní problém s touto knihou byl ten, že prostě nepatřím do věkové skupiny, pro kterou byla tato kniha napsána. Opravdu věřím, že by se mi tato kniha líbila víc, když mi bylo tak 13-14 let. Většina věcí, kvůli kterým pro mě byla tato kniha méně zábavná, souvisela i s tímto. Přesto jsem si na konci musela utřít pár slz.

Bonusová kapitola mi přišla zbytečná a celkově ty poslední dvě/tři kapitoly nechaly tolik nezodpovězených otázek...

Vorlovar
09.04.2024 5 z 5

Rune a Poppymin. Ta láska, která měla trvat věčně, ale trvala jen pár let. Chytlo mě to za srdce a polibek číslo 1000 mi doslova rozerval srdce. Krásná kniha.


teepe
11.03.2024 5 z 5

Knížku jsem si objednala, protože jsem zahlédla nějakou ubrečenou recenzi na tiktoku, ani anotaci jsem nečetla, takže jsem vůbec netušila o co půjde. No... a musím říct, že tohle byl vážně masakr. Já sama jsem brečela už na patnácté stránce a pak ještě několikrát v průběhu knihy. Bylo to smutné, ale bylo to krásné. Hlavně to smíření hlavní hrdinky mě vzalo za srdce. Za mě 5*. Před lety jsem četla hvězdy nám nepřály a to se nedá srovnat.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Ostrov tajemství, Hra na schovávanou a další knižní novinky (3. týden)

14.01.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tisíc chlapčenských bozkov v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených745x
ve Čtenářské výzvě71x
v Doporučených92x
v Knihotéce348x
v Chystám se číst418x
v Chci si koupit123x
v dalších seznamech10x