Doušek věčnosti přehled

Doušek věčnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14655/dousek-vecnosti-14655.jpg 4 193 193

Tina Salo série

< 2. díl >

Napínavý fantasy příběh vypráví o tom, že i v současnosti mezi námi žijí skupiny upírů a vlkodlaků. Hlavní hrdinkou knihy je mladá upírka několikáté generace, která již snáší denní světlo, a proto může na rozdíl od starších upírů pracovat. Pracuje jako soukromý detektiv. Dostává případ, kdy několik motorkářů má těsně po sobě smrtelnou nehodu. Přijde na to, že za jejich smrtí není alkohol, jak se domnívá policie, ale kletba. Začíná se odvíjet napínavý akční příběh s překvapivým koncem. ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Doušek věčnosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

Bytost na cestě
05.03.2023 5 z 5

I po mnoha letech mě znovu bavilo se začíst do Tiny. Oddechovka

Ivan F
22.01.2022 2 z 5

V roku 2011vyšlo pokračovanie série s Tinou Salo a ja - ako masochista - som sa rozhodol si knihu prečítať. Tam, kde skončil prvý diel, to mohlo aj zostať, ale nedozvedeli by sme sa, že Tina vlastne trpí (chudinka malá bez kúska citu k ľudskému druhu - len si trp), má rozorvaný vnútorný život, nemeckého milenca (perfekcionista rozhodne nebol, vyslovene zženštilý typ) a keďže má radšej teplú krv než studenú, tak parazituje na vlastnom druhu. K tomu sa dozvieme, že Audi je vyslovene najlepšie auto (toto je teda riadne odvážne tvrdenie, ale možno menovaná firma prispela formou sponzorského príspevku), všetko je prekombinované (vzťahy a súloženie sa zamieňajú), pridávajú sa vlkodlaci (nechýbali mi ani trochu a knihe nič nepriniesli), je tu viac akcie a to je všetko. Komu tieto ingrediencie vyhovujú, prosím, ostatní sa radšej knihe vyhnite.


TeaPeter
03.08.2021 4 z 5

Sympatické pokračování. Protiklady se přitáhly, rodinné vztahy usadily, zjevil se otec s řekněme postaršími názory a Tinu z přepracování postihla Žízeň, která ji nejspíš už zůstane. Samotná hlavní zápletka byla zajímavá - potlačované city a pocity můžou způsobit pořádný masakr.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Doušek věčnosti v seznamech

v Přečtených306x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených15x
v Knihotéce153x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech3x