Thriller 2 přehled

Thriller 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76018/thriller-76018.jpg 3 34 34

Povídky, které nemůžete odložit Když se v prvním výboru Thriller (BB/art, 2007) setkali nejlepší spisovatelé žánru thrilleru, stali se součástí nejúspěšnější antologie povídek, která kdy byla vydána. Netrpělivě očekávané pokračování Thriller 2 je ještě lepší. V této antologii si každý najde něco podle svého gusta, počínaje úvodním příběhem o mezinárodním terorismu od Jefferyho Deavera, přes popis nefunkční rodiny z kalifornského vinařského kraje od Lisy Jacksonové, až po děsivý příběh Ridleyho Pearsona o masovém vrahovi. Svou originální povídkou přispělo třiadvacet spisovatelů – jak zkušených autorů bestsellerů, tak nejtalentovanějších mladých autorů tohoto žánru – a podílelo se na vytvoření této jedinečné kolekce.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , BB art
Originální název:

Thriller II , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Thriller 2. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Luigi1
29.09.2023 3 z 5

Tyto povídky se moc nepovedly

ecila13
26.11.2017 3 z 5

Celkově průměrný výběr.


trudoš
25.11.2017 3 z 5

Přišlo mi to o chlup lepší, než první Thriller, ale stran kvality obsahu víceméně nastejno. I když se tu najde pár lepších kousků, nic nepřekročí hranici průměru, což je stejnou měrou dobře jako špatně. Dobře, protože člověk dostane čtyř set stránkovou kolekci napínavého čtení pro zádumčivé večery. Špatně, protože formát, vazba a stylový design by slušely spíš něčemu významnějšímu, než je jednoduchá spotřebka. Co navíc chybí, je výraznější podpis editora, který by antologii dal nějakou osobitější tvář.
A co že mě zaujalo? R. L. Stine vystřihnul nápaditou povídku z podivného domova důchodců, Robert Ferrigno vtipnou hříčku o nepovedené gangsterské popravě, Joe Hartlaub zábavnou historku z podsvětí o dluzích a otcovství, Tim Maleeny předkládá velmi neotřelý pohled na nakladatelské praktiky, Gary Braver píše o stinných stranách námezdního spisovatelství, David J. Montgomery o podobných trablech ze života nájemných zabijáků a Jon Land o tom, jak z vás učitelování může udělat lepšího člověka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Thriller 2 v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených45x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce75x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit2x